*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Νυρεμβέργη – Μπίλεφελντ 1-0

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Ντάρμσταντ. Ο Χόνσακ άνοιξε το σκορ στο 54′ για τους φιλοξενούμενους, απάντησαν οι Πριτλ (72′), Κάνουριτς (90+1′) και Κλος (90+4′).

Στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο βλέποντας το σουτ του Χόνσακ (23′) να προσκρούει στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα Φράισλ. Ανέβασε ρυθμούς μετά την ανάπαυλα και το γκολ που δέχτηκε πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την Ντάρμσταντ (3-1 εντός).

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπίλεφελντ που διατηρείται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, βάζοντας παράλληλα τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (0-1-3). Σε σύνολο 39 αναμετρήσεων με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη μετράει 15 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και 16 ήττες. Η Μπίλεφελντ γνώρισε τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές (μία νίκη), στις δύο από τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Μπραουνσβάιγκ. Τα γκολ πέτυχαν Χούμπνερ (69′) και Γκιαμεράχ (81′).

Συνολικά καλύτερη παρουσιάστηκε η Νυρεμβέργη στην αναμέτρηση με την Μπραουνσβάιγκ πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0 στο “Max-Morlock”, επιστρέφοντας παράλληλα στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από το Αμβούργο. Δημιούργησε συνολικά 17 ευκαιρίες αναγκάζοντας σε πέντε αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Συνεχίστηκαν τα σκαμπανεβάσματα για το συγκρότημα του Χέκινγκ που μετράει τρεις νίκες (με clean sheet) και τέσσερις ήττες (χωρίς να σκοράρει) σε επτά αγωνιστικές. Ο 32χρονος Γερμανός αμυντικός Σίντλερ αντιμετώπισε συνολικά επτά φορές την Μπίλεφελντ στη δεύτερη κατηγορία παραμένοντας αήττητος (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Η Νυρεμβέργη έχει απολογισμό 3-1-1 σε πέντε επισκέψεις της στη “SchücoArena”.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ