*Επαναληπτική μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Europa League. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.

*Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν και πέναλτι.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν και το 2018 για τον ίδιο θεσμό, αλλά στη φάση των ομίλων, με την Αρσεναλ να κερδίζει με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ έφεραν 0-0 στον επαναληπτικό.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΑΡΣΕΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Η Αρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης, «καθαρίζοντας» μέσα σε ένα ημίχρονο την Φούλαμ εκτός έδρας, με 0-3, ανοίγοντας το σκορ με τον Γκάμπριελ στο 21’, ο Μαρτινέλι στο 26’ έκανε το 0-2, και ο Οντεγκαρντ στο 45’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Η Αρσεναλ πέρασε σαν «άνεμος» από το γειτονικό γήπεδο της Φούλαμ, με 0-3, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να είναι πάντα η πρωτοπόρος της Premier League, στο +5 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, διεκδικώντας τον τίτλο και με πολλές αξιώσεις μάλιστα. Και στην Ευρώπη δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ στο γήπεδό της!

Και μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι εντός, έδειξε απίστευτο χαρακτήρα, καθώς δεν έχει χάσει στους έξι επόμενους αγώνες της, με πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα.

O Ισπανός τεχνικός της, Μικέλ Αρτέτα, είπε πώς το γεγονός πώς σκόραραν δύο γκολ εκτός έδρας, ειδικά με τις απουσίες που είχαν, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αλλά πρέπει να αποδείξουν πώς είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο επιθετικός Ενκέτια παραμένει εκτός και θα μείνει καιρό έξω, αλλά επέστρεψε και είναι διαθέσιμος πλέον ο Γκαμπριέλ Ζίσους. Και παραμένει εκτός και ο τραυματίας μέσος Ελνένι.

Αρσεναλ Στατιστικά

*Εχει 6/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 13/17 over 2,5 εντός έδρας, 2/3 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια

*Εχει 11/17 G/G εντός έδρας, 2/3 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κέρδισε άνετα, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, με 3-0 εντός έδρας την Μποαβίστα, ανοίγοντας το σκορ με τον Νούνο Σάντος στο 17’, πέτυχε δεύτερο τέρμα με αυτογκόλ του Αγκρα στο 43’, ενώ ο Παουλίνιο στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κέρδισε εύκολα με 3-0 εντός έδρας την Μποαβίστα, πετυχαίνοντας πέμπτη νίκη στους εφτά τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη. Και ειδικά μακριά από την έδρα της έχει πέντε συνεχόμενες νίκες, χωρίς ήττα εδώ και έξι παιχνίδια.

Η φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από την τρίτη Μπράγκα, η οποία είναι στην τελευταία που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και στα προκριματικά του. Και είναι στο -7 από την δεύτερη θέση που στέλνει απευθείας στους ομίλους, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πώς θα παίξει σε κάποιο ευρωπαϊκό κύπελλο και τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της, Ρούμπεν Αμορίμ, είπε πώς μετά το πρώτο παιχνίδι πιστεύουν ακόμη περισσότερο πώς μπορούν να πάρουν την πρόκριση, αν και αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι το έργο τους, ειδικά με τον τρόπο που παίζει η Αρσεναλ.

Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ουγκάρτε, αλλά χτύπησε και απουσιάζει ο μέσος Μπραγκάνσα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας Στατιστικά

*Εχει 4/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 11/19 over 2,5 εκτός έδρας, 3/4 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια

*Εχει 10/19 N/G εντός έδρας, 2/4 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια

Αρσεναλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ