37η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπρίστολ Σίτι-Λούτον 2-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μόρις στο 53’.

Τεράστια νίκη για τη Λούτον, με μια τρομερά αποτελεσματική εμφάνιση. Παρά την πίεση που δέχθηκε στο ματς, παρέμεινε σταθερή αμυντικά και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους. Στην αρχή της επανάληψης βρήκε τρόπο να πάρει κεφάλι στο σκορ και διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα ως το τελευταίο σφύριγμα.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σταθερή τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, καθώς βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, ενώ παράλληλα κράτησε ανέπαφη την εστία της στις τρεις από τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ανεξαρτήτως έδρας. Σταθερά εντός εξάδας και πλέον μετά τα πρόσφατα νικηφόρα αποτελέσματα, μπορεί να παλέψει ακόμα και για την απευθείας άνοδο που δίνει η 2η θέση του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά είναι πλέον στους 7 βαθμούς.

Λούτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπλάκπουλ, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Βέιμαν στο 58’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σκοτ στο 81’.

Εξαιρετική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για τη Μπρίστολ Σίτι. Είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στην επανάληψη. Στο αμυντικό της κομμάτι δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους, αφού ήταν άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα ένα σερί θέλει ιδανικά, αν και το έργο της σήμερα αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο. Αντιμετωπίζει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις πως δυσκολεύεται όταν βρίσκεται υπό έντονη πίεση. Παρ’ όλα αυτά είναι μαχητική ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, σκοράρει στις περισσότερες αναμετρήσεις της, όμως σπάνια κρατάει ανέπαφη την εστία της, με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμους βαθμούς. Δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο σε ότι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, αφού βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και μπορεί να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα κινδυνέψει.

Μπρίστολ Σίτι Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Λούτον – Μπρίστολ Σίτι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ