37η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Νόργουιτς-Χάντερσφιλντ 2-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Γουέστ Μπρομ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Σουίφτ με πέναλτι στο 30’.

Κακή εμφάνιση και ακόμα μία ήττα για τη Χάντερσφιλντ. Ελάχιστες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μείνει εύκολα στο μηδέν για τέταρτο σερί παιχνίδι. Αμυντικά πιέστηκε ασφυκτικά από τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα από την άσπρη βούλα στο ημίωρο και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ με ευκολία ως το τέλος.

Μια ακόμα πολύ δύσκολη αναμέτρηση έχει σήμερα μπροστά της, καθώς φιλοξενεί μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν φαίνεται να έφερε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα η αλλαγή προπονητή, αφού παραμένει σε αρνητικό σερί και έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας. Δεν έχει καταφέρει μάλιστα ούτε να βρει δίχτυα σε κάποια από αυτές, ενώ κράτησε μόλις σε μία ανέπαφη την εστία της. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα πλέον, αφού παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού σε ισοβαθμία με τις υπόλοιπες δύο ομάδες που είναι σε παρόμοια κατάσταση και στο -6 από την 21η Κάρντιφ. Πλέον δεν υπάρχει καμία ομάδα που να έχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα αγωνιστικών, κάτι το οποίο την «αναγκάζει» να βρει άμεσα βαθμούς.

Χάντερσφιλντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Σάντερλαντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Μπα στο 15’.

Ήττα για τη Νόργουιτς, παρά τα θετικά στοιχεία που άφησε με την εμφάνισή της. Μέτριο πρώτο μέρος, είχε μεν ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη πίεσε έντονα, αλλά η αναποτελεσματικότητα παρέμεινε, με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει απαράλλακτο.

Να μην την πτοήσει η ήττα της Κυριακής είναι ο στόχος της, επιστρέφοντας αμέσως στα νικηφόρα αποτελέσματα και κρατώντας χαμηλά την απόσταση από την εξάδα. Είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, άφησε θετικά στοιχεία και στην ήττα κόντρα στη Σάντερλαντ (0-1), όμως θα πρέπει σήμερα να φανεί ακόμα πιο αποτελεσματική σε όλους τους τομείς, προκειμένου να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άκρως επικίνδυνη και μακριά από το γήπεδό της, βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της, αλλά παράλληλα αμυντικά δέχεται εξίσου εύκολα γκολ.

Νόργουιτς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Χάντερσφιλντ – Νόργουιτς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ