*1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Αήττητη η Νέα Σαλαμίνα σε έξι συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας Χλώρακας 2-1, Ακρίτας Χλώρακας – Νέα Σαλαμίνα 1-2

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 22ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Μάντζεκ, δέχθηκε στην πορεία και τα τρία τέρματα (35′, 55′, 62′).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Νέα Σαλαμίνα. Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη φιλοξενήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, κόντρα στον οποίο έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-0.

Έμεινε με δέκα παίκτες από νωρίς στο παιχνίδι και αυτό την περιόρισε αρκετά στη συνέχεια του αγώνα. Βρέθηκε πίσω λίγο μετά το μισάωρο, ωστόσο στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε ανταγωνιστική και είχε δυο καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσα. Δεν το κατάφερε ωστόσο και στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα, για το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, έχασε την ευκαιρία να δώσει το παρόν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οπότε και θα συνεχίζει μέσω των πλέι άουτ, αν και πολύ δύσκολα θα μπει σε μπελάδες σε ότι αφορά την παραμονή. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα εντός, όπου είχε ακόμη τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Εξέτισε την τιμωρία του ο Οφόρι, εκτός για τον ίδιο λόγο είναι ο Μάντζεκ.

Νέα Σαλαμίνα Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Δόξα Κατωκοπιάς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 16′ και παρότι ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Τόρες, εν τέλει το αυτογκόλ του Καραγιάννη στο 29′, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια για το πρωτάθλημα ο Ακρίτας Χλώρακας. Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η ομάδα του υπηρεσιακού Ντένις Λαχτιόνοφ υποδέχθηκε τη Δόξα Κατωκοπιάς, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2.

Σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι στο ξεκίνημα του, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, η ίδια μπορεί να βρέθηκε πρώτη πίσω στο σκορ, ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς είχε άμεση η απάντηση. Παρόλα αυτά, στην πορεία δέχθηκε αρκετή πίεση και παρότι είδε την αντίπαλο της να έχει δοκάρι, ένα λεπτό αργότερα το αυτογκόλ του Καραγιάννη την έβαλε και πάλι πίσω. Γλίτωσε και πάλι με τη βοήθεια του δοκαριού στο φινάλε του πρώτου μέρους, μετά από εκτέλεση πέναλτι. Τίποτα το ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Έβδομη ήττα στις οκτώ τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης ο Ακρίτας, με μόλις δώδεκα βαθμούς, με το έργο για την παραμονή να είναι αρκετά δύσκολο. Αγνοεί το διπλό στις 13 φετινές του εξόδους στη διοργάνωση, στις οποίες και απέσπασε τρεις βαθμούς. Σίγουρα εκτός ο τραυματίας Αλεξέεφ.

Ακρίτας Χλώρακας Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια του.

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας Χλώρακας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ