*8η αγωνιστική 

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-0-3).

ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκει τον εαυτό της, αφού κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπουκαραμάνγκα με 0-1 την περασμένη αγωνιστική. Το αποτέλεσμα ήταν κάπως πλασματικό, η ίδια δεν ήταν καθόλου απειλητική και ήταν κλεισμένη στα καρέ της αλλά κόντρα στην ροή του ματς πέτυχε γκολ νίκης στο 87′ από το σημείο του πέναλτι.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο είχε ως άμεση συνέπεια να ακολουθήσουν δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αμφότερες με 1-0. Δεν έπιασε σπουδαία απόδοση σε κανένα από τα δύο παιχνίδια αλλά στην παρούσα φάση την νοιάζουν μόνο τα αποτελέσματα. Τιμωρημένος ο μέσος Πίκο, εξακολουθεί να βρίσκεται ο στόπερ Γκαρσία, τραυματίστηκε και θα λείψει από το σημερινό παιχνίδι ο μέσος Σέλις.

Όνσε Κάλντας Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές τελικές προσπάθειες (21-20), γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Πετρολέρα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 18′ η γηπεδούχος, στην συνέχεια ανοίχτηκε για να ψάξει την ισοφάριση και άφησε χώρους στα μετόπισθεν, τους οποίους και εκμεταλλεύτηκε η Πετρολέρα για το 2-0 (81′). Μείωσε προσωρινά στο 87′, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5) δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Βγάζει αστάθεια στα αποτελέσματά της τον τελευταίο μήνα (2-1-2), ενώ βρίσκεται σε μία σταθερά μέτρια κατάσταση και από βαθμολογικής άποψης, μολονότι πολύ νωρίς στην σεζόν, δεν δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω. Σταθερά εκτός με τραυματισμό οι μέσοι Ρόα, Πίνο και ο φορ Καϊσέδο. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο μέσος Τολόσα, μάλλον επιστρέφει ο στόπερ Μαλαγόν.

Ντεπορτίβο Πάστο Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ