*Under 2.5 και τα δυο συνολικά παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Αλαχουελένσε, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χατ τρικ από τον Μπουάνγκα στο παιχνίδι (47′, 70′, 89′).

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε το Λος Άντζελες. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Στίβεν Σερούντολο φιλοξενήθηκε από την Αλαχουελένσε, στο πρώτο μεταξύ τους για τους “16” της διοργάνωσης, την οποία και συνέτριψε με 0-3. Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την επιθετική πρωτοβουλία και τον Μπουάνγκα σε μεγάλα κέφια, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς. Δεύτερη διαδοχική νίκη, έχοντας προηγηθεί το εντός 3-2 επί του Πόρτλαντ, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

Λος Άντζελες Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί του Χιούστον, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Μπορέρο (42′), Γουντ (53′) και Μπάι (65′).

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια για το φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νιου Ίνγκλαντ, μετά και από εκείνη της πρεμιέρας, κόντρα σε Σάρλοτ (0-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρους Αρίνα υποδέχθηκε το Χιούστον, του οποίου και επικράτησε με 3-0. Αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια ήταν με διαφορά πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Ευελπιστεί τώρα να δώσει συνέχεια σε αυτό το δυναμικό της ξεκίνημα, κόντρα σε μια ομάδα της οποίας δεν έχει επικρατήσει ακόμη.

Νιου Ίνγκλαντ Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Λος Άντζελες – Νιου Ίνγκλαντ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ