36η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπλάκπουλ-Μπρίστολ Σίτι 3-3.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που είχαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πολύ καλή εμφάνιση έστω για ένα ημίχρονο για τη Μπρίστολ Σίτι, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπήκε δυνατά και κυριάρχησε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, αλλά δεν τέλη δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, όμως και πάλι το σκορ έμεινε απαράλλακτο.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θέλει να κάνει σήμερα προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες. Έδειξε βελτίωση στην προηγούμενη αναμέτρησή της, όμως δεν είχε καμία απολύτως διαφορά στο επιθετικό της κομμάτι σε σχέση με τις δύο πρόσφατες, αφού δεν κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα. Σταθερότερη αμυντικά, κράτησε το μηδέν ύστερα από δύο σερί αγώνες στους οποίους δέχθηκε γκολ, αλλά θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα σήμερα, καθώς η αντίπαλός της είναι μαχητική και αναμένεται να ψάξει το γκολ.

Μπρίστολ Σίτι Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μπέρνλι, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι, δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Κακή εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για τη Μπλάκπουλ. Παρ’ όλο που δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους φιλοξενούμενους, παρέμεινε σταθερή αμυντικά, μην επιτρέποντας την παραβίαση της εστία της, διατηρώντας το μηδέν στα μετόπισθεν ως το τελευταίο σφύριγμα. Μεσοεπιθετικά δεν έκανε πολλά, αφού ήταν εντελώς άστοχη στη τελική της προσπάθεια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει ιδανικά να αποσπάσει ένα ακόμα καλύτερο σήμερα, εκμεταλλευόμενη τις αστάθειες που βγάζει η αντίπαλός της αμυντικά. Επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, βρίσκει δίχτυα ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, όμως «τρέχει» αρνητικό σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μόνο ήττες. Δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ στις εξόδους της, με την τελευταία φορά που το πέτυχε να είναι στις αρχές του Οκτώβρη με αντίπαλο τη Σάντερλαντ (0-0). Βαθμολογικά δεν έχει ακόμα πολλά περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά από τη στιγμή που οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εκείνη αυξάνουν τη διαφορά τους.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπρίστολ Σίτι – Μπλάκπουλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ