36η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Πλίμουθ-Μπάρνσλεϊ 1-0.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πόρτσμουθ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Νόργουντ στο 17’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καντέν στο 20’. Το 2-1 πέτυχε ο Μπισόπ στο 49’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόουλ στο 60’.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και ακόμα μία νίκη για τη Μπάρνσλεϊ. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και επέβαλλε το ρυθμό της στο πρώτο μέρος, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη μπήκε νωθρά, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο σκορ, αλλά στη συνέχεια είχε απάντηση, «σφραγίζοντας» έτσι την υπόθεση νίκη.

Συνέχεια στο εντός έδρας νικηφόρο σερί που «τρέχει» εδώ και τέσσερις αγωνιστικές θέλει να δώσει, μειώνοντας την απόσταση από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και δύο αγωνιστικές λιγότερες από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εκείνη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, όμως κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι, αφού παραμελεί σε αρκετές περιπτώσεις τα αμυντικά της καθήκοντα, ψάχνοντας το γκολ.

Μπάρνσλεϊ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΙΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ντέρμπι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Λάινγκ στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ράιτ στο 59’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Χάρντι με πέναλτι στο 70’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για την Πλίμουθ. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πίεση και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ήταν πιο αποφασισμένη, φέρνοντας το ματς στα ίσα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ανατροπή από την άσπρη βούλα.

Την πίεση στην πρωτοπόρο Σέφιλντ Γουένσντεϊ θέλει να συνεχίσει περνώντας από τη δύσκολη έδρα της Μπάρνσλεϊ. Γνωρίζει πως δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα, καθώς πέρα από δυνατό αντίπαλο απέναντί της, θα πρέπει να νικήσει και τη μετριότητα που βγάζει στις τελευταίες εξόδους της. Δέχεται αρκετά εύκολα γκολ, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματική σε πολλές περιπτώσεις, βρίσκοντας εξίσου δίχτυα σε πολλές από αυτές, δυσκολεύοντας κάθε αντίπαλο.

Πλίμουθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπάρνσλεϊ – Πλίμουθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ