*28η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κουίν οφ Σάουθ-Κλάιντ 1-4, Κλάιντ-Κουίν οφ Σάουθ 1-2, Κουίν οφ Σάουθ-Κλάιντ 1-0

ΚΛΑΪΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Κλάιντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Μοντρόουζ, σε έναν αγώνα που έλειψαν οι πολλές και μεγάλες φάσεις, όπως συμβαίνει συνήθως στα παιχνίδια της. Και δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από αυτογκόλ του Σκούλιον στο 5’ και από τον Ντίλον στο 32ο λεπτό.

Η Κλάιντ ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Μοντρόουζ, με αυτή να είναι η δεύτερη σερί ήττα της χωρίς να σκοράρει. Και στους 24 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Πίτερχεντ εντός έδρας, με 19 ήττες στο ίδιο διάστημα. Και όλα αυτά ενώ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η μία νίκη επί της σημερινής της αντιπάλου!

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην ένατη και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, πλησιάζοντας πάλι σε απόσταση βολής, στο +2, από την ουραγό Πίτερχεντ που είναι στη μοναδική θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό! Φυσικά δεν τίθεται ουσιαστικά θέμα απευθείας παραμονής, όταν είναι στο -19 από την όγδοη θέση που την εξασφαλίζει.

Εδώ και καιρό λείπουν λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Κρεγκ, οι μέσοι Ντάθι, Πολ Κένεντι, και ο γκολκίπερ Μιούλεν. Ολοκληρώνει την ποινή του ο μέσος Ρόμπερτς και ο Κιτόνγκο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κλάιντ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί N/G

*Εχει 10/17 G/G εντός έδρας

*Εχει 10/17 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Η Κουίν οφ Σάουθ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Ερντρι, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ιστ (35’), Γκίμπσον (43’). Και παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε με τον ΜακΓκιλ στο 51’, πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ με τον ΜακΚέχνι στο 56’, αντέχοντας ως το τέλος, παρόλο που δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Γκάλαχερ στο 72’.

Η Κουίν οφ Σάουθ επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Ερντρι, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τρεις αγώνες και δύο σερί ήττες. Και μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη εδώ και δύο αγώνες, έχοντας χάσει τον πιο πρόσφατο.

Ανέβηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μάλλον χαρακτηρίζεται ως βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς είναι στο +21 από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την παραμονή, αλλά και στο -7 από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφς ανόδου.

Aπουσιάζει ο τραυματίας αμυντικός Μόρισον που χτύπησε σοβαρά και χειρουργήθηκε, αλλά και ο πιο πρόσφατα χτυπημένος μέσος Γουίλσον, ενώ τραυματίστηκε και ο Κάμπια με τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

Κουίν οφ Σάουθ Στατιστικά

*Εχει 13/19 G/G εκτός έδρας

*Εχει 13/19 over 2,5 εκτός έδρας

Κλάιντ-Κουίν οφ Σάουθ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ