*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φροζινόνε – Μπάρι 1-0

*Under 2,5 & NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Άσκολι. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Σεντίρα στο 45+3′. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Φαλάσκο (42′).

Τρίτη σερί νίκη και τρίτο σερί clean sheet για την Μπάρι που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη Σέριε Β, όντας μόλις ένα βαθμό πίσω από την Τζένοα και τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Την προηγούμενη βδομάδα άλωσε την έδρα της Άσκολι επικρατώντας με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχισκόρερ Σεντίρα, ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ σε 21 συμμετοχές!

Οι “πετεινοί” παραμένουν αήττητοι σε έξι αγωνιστικές με απολογισμό 5-1-0, στις πέντε τελευταίες δέχτηκαν μόλις δύο γκολ! “Δεν θα κυνηγήσουμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο, θέλουμε απλά ένα θετικό αποτέλεσμα”, ανέφερε ο προπονητής Μινιάνι. Δεν προστέθηκε, ούτε αφαιρέθηκε κάποιο όνομα από το απουσιολόγιο αυτού.

ΜΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Βενέτσια. Ντοπιέτα πέτυχε ο Μουλατιέρι (15′, 50′), σκόραρε και ο Κάζο (47′).

Σαν σε προπόνηση η Φροζινόνε προσπέρασε το εμπόδιο της Βενέτσια στο “Benito Stirpe” (3-0) συνεχίζοντας, παράλληλα, την πορεία της για απευθείας επιστροφή στη Σέριε Α. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ξεφύγει περισσότερο, καθώς δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες και είχε δοκάρι, την ώρα που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Στις δέκα τελευταίες εξόδους τους τα “καναρίνια” γνώρισαν μόλις μία ήττα από την Τζένοα (1-0) στις 18 Δεκεμβρίου (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες). “Ιστορικά η Μπάρι αποτελεί δυσκολοκατάβλητη αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι για τη μεταξύ μας αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής Γκρόσο. Στους απόντες προστέθηκε και ο Κονέ.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Σκόραρε στα 21/23 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΡΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ