21η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Κοπεγχάγη – Χόρσενς 0-1

ΧΟΡΣΕΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Άαρχους, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 27ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Την τρίτη διαδοχική της ήττα υπέστη η Χόρσενς, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μπρόντμπι (5-2 εκτός) και Βίμποργκ (0-3 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γενς Άσκου φιλοξενήθηκε από την Άαρχους, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου δεν έδειξε κάτι αξιόλογο. Παρότι μπήκε πιο ορεξάτη μετά την ανάπαυλα και προσπάθησε να γίνει απειλητική, εν τέλει δέχθηκε ένα ακόμη τέρμα, χωρίς να αλλάξει κάτι από πλευράς της

Βρίσκεται έτσι στο δεύτερο μισό της κατάταξης και πάνω μόνο από τις Άαλμποργκ και Λίνγκμπι, έχοντας χάσει κάθε ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι πιο προσφατα εντός της (3-2-1). Αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό, παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει να δώσει το παρόν ο πορτιέρο Ματέι Ντέλατς, την ώρα που συμπλήρωσε κάρτες ο Μάγκνους Γένσεν.

Χόρσενς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 7-0 επί της Οντένσε, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Ντιόγκο Γκονσάλβες (πεν. 29′), Λεράγκερ (43′, 83′), Νταράμι (47′, 87′), Φαλκ (52′) και Χάραλντσον (55′). Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι βρίσκεται η Κοπεγχάγη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ υποδέχθηκε την Οντένσε, κόντρα στην οποία άστραψε και βρόντηξε, επικρατώντας με 7-0. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Παρέμεινε έτσι αήττητη για 10η διαδοχική αγωνιστική, πανηγυρίζοντας παράλληλα το έκτο σερί τρίποντο. Εκμεταλλευόμενη και την απώλεια της Βίμποργκ, την έπιασε στη δεύτερη θέση, ούσα και στο -3 από την κορυφή. Έμεινε αλώβητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, επικρατώντας στις τρεις πιο πρόσφατες. Νέο αγωνιστικό πρόβλημα ο τραυματισμός του Κρίστιαν Σόρενσεν, που θα μείνει εκτός για έξι με επτά εβδομάδες.

Κοπεγχάγη Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χόρσενς – Κοπεγχάγη στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ