31η αγωνιστική

*Μετρούν 5/5 αναμετρήσεις με No Goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Γρανάδα δεν έχει υποστεί ήττα από την Πονφεραδίνα στα 5 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Πονφεραδίνα – Γρανάδα 0-0

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-3, της Μπούργος, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 8’ ο Γκασπάρ Κάμπος σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 69’ ο Χόρχε Μολίνα ισοφάρισε σε 1-1 και στο 83’ ο Ουζούνι έκανε την ανατροπή. Στο 90+4’ αποβλήθηκε ο Ελ Γκεζουανί για τους γηπεδούχους και στο 90+8’ ξανά ο Χόρχε Μολίνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Γρανάδα είναι στο καλύτερο σημείο της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, διότι έχει αρχίσει να παίρνει και εκτός έδρας νίκες. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα έως τώρα, για τους “Ναθαρίες”, όμως φαίνεται ότι λύνεται, καθώς έρχονται από δύο νίκες σε τρία ματς ως φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, πέρασαν με ανατροπή από την έδρα της Μπούργος (1-3) στο προηγούμενο και δεν έχασαν σε Ουέσκα (1-1) και Βιγιαρεάλ Β (0-2). Αήττητη για οκτώ αγωνιστικές η ομάδα του Πάκο Λόπεθ, με απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία. Πολύ πιο κοντά πλέον στην πρώτη δυάδα του της απευθείας ανόδου. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισαν οι Κίνι και Ιγνάσι Μικέλ, όμως ο πρώτος είναι τραυματίας. Από την άλλη, είναι τραυματίες οι Μιγκέλ Ρούμπιο και Αντρέ Φερέιρα, αμφίβολος ο Ρίκαρντ Σάντσεθ. 

Γρανάδα Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 2/15 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΝΦΕΡΑΔΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 0-3 και αντίπαλο την Καρταχένα, για το πρωτάθλημα. Στο 42’ ο Χάιρο Ιθκιέρδο σκόραρε για το 0-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 51’ ο Πάσκανου χρεώθηκε αυτογκόλ για το 0-2 και στο 82’ ο Σαντίκου σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πονφεραδίνα έρχεται από απρόσμενης έκτασης ήττα, εντός έδρας, από την Καρταχένα (0-3) και το ηθικό της είναι καταρρακωμένο. Δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και εξακολουθεί να δίνει μάχη για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις σερί αναμετρήσεις χωρίς γκολ για το συγκρότημα του Γκαγέγο, ύστερα από από την ήττα στην έδρα της Λας Πάλμας με 2-0 και τη “λευκή” ισοπαλία κόντρα στη Λεβάντε (0-0) εντός έδρας. Η προσέγγισή της είναι άκρως αμυντική και το πρώτο μέλημα των παικτών του Νταβίδ Γκαγέγο είναι να κλείσουν τους χώρους για τον αντίπαλο. “Έχουμε αρκετά επιχειρήματα για να πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός. Στο αγωνιστικό σκέλος, εξέτισαν οι Αδριάν Ντιέγκεθ, Ντάνι Οχέδα και Εριμπέρτο Ταβάρες, μοναδικός απών είναι ο τραυματίας Ούγο Βαγέχο.     

Πονφεραδίνα Στατιστικά

*6/8 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 8/15 παιχνίδια εκτός έδρας

Γρανάδα – Πονφεραδίνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ