26η αγωνιστική

*Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 6 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

*Η Μονακό μετράει 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αζαξιό, για την περασμένη αγωνιστική. Κατάφερε να προηγηθεί στο 23ο λεπτό, σε μία από τις λίγες ευκαιρίες της στο 1ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη συνέχεια, μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ μέσα σε έξι λεπτά (62′, 68′). Η Τρουά έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 76′, προσπάθησε να πιέσει στη συνέχεια, αλλά μάταια, με το 2-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-7).  Το σερί αυτό την έχει φέρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τη σωτηρία και τη 16η Οσέρ, με παιχνίδι λιγότερο. “Αγκάθι” έως τώρα η εντός έδρας παρουσία της, μετράει μόλις 1 νίκη στο γήπεδο της σε 12 παιχνίδια για το πρωτάθλημα (1-7-4), με την επίθεση της να σκοράρει μόλις 12 γκολ στο διάστημα αυτό.

Αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Αζαξιό και θα απουσιάσει σήμερα ο πρώτος της σκόρερ, Μπαλντέ (10 γκολ). Μακροχρόνια εκτός οι Παλαβερσά και Ταρντίε. Τιμωρημένος ο Αγκουμέ. Σοκ επικρατεί στο σύλλογο, με τον πρόεδρο Μανιέ να λαμβάνει ποινή 3 μηνών με αναστολή λόγω ενδοοικογενειακής βίας!

ΤΡΟΥΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΑΚΟ

Προηγούμενο ματς: Βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Νις, για την περασμένη αγωνιστική. Κάκιστο το ξεκίνημα της, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, για να δεχτεί το 0-2 στο 26′, με το δεύτερο γκολ του Μοφί στην αναμέτρηση. Αντέδρασε, πίεσε, αλλά οι προσπάθειες της αποδείχτηκαν εξαιρετικά άστοχες, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-3 στο 42′, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ισορροπημένο το β’ μέρος, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, χωρίς όμως να παραβιάζεται κάποια από τις δύο εστίες. Έτσι, το 0-3 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους. 

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές και η δεύτερη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την 3η Λανς, με παιχνίδι λιγότερο. Δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (4-2-0), με τα τέσσερα από αυτά να ολοκληρώνονται με g/g. Μετράει μόλις 1 ήττα μακριά από το γήπεδο της στη Ligue 1 (8-3-1), έχοντας σκοράρει 24 γκολ σε αυτή τη δωδεκάδα αγώνων.

Σταθερά εκτός οι Βάντερσον και Μαριπάν. Τραυματίστηκε ο Καμαρά. Εκτός ομάδας ο Ζαν Λούκας.

ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

*Over2.5 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια της.

ΤΡΟΥΑ – ΜΟΝΑΚΟ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ