Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 7 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 0-3 επί της Μιοβένι, για την περασμένη αγωνιστική. Ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, πήρε δίκαια το προβάδισμα στο 28ο λεπτό, με γκολ του Νέμετς στο 29ο λεπτό. Ισορροπημένο το β’ μέρος, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 64′. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια, με το τελικό 0-3 να διαμορφώνεται στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, στο +7 από τη σημερινή της αντίπαλο και προτελευταία Άρτζες. Μετράει 2 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, αμφότερες χωρίς να δεχτεί γκολ.

Μακροχρόνια τραυματίας ο Ντρόπα.

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΓΚΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 απέναντι στην Κραϊόβα, για την περασμένη αγωνιστική. Άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά στο β’ μέρος υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Δέχτηκε αρκετές φάσεις, υπέπεσε σε παράβαση, με το μοναδικό τέρμα να σημειώνεται στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης, με εύστοχη εκτέλεση του Ιβάν.

Έφτασε τις δώδεκα συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-7-5). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο +5 από την ουραγό Μιοβένι, με παιχνίδι λιγότερο. Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της (0-3-3), με τα πέντε από αυτά να ολοκληρώνονται με under2.5 γκολ.

Οι οπαδοί της ζητούσαν από τον κόουτς Κροϊτόρου να παραιτηθεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Κραϊόβα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας. Μακροχρόνια εκτός ο Σερμπάν.

ΑΡΓΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΑΡΓΚΕΣ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ