7η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Η Ουνιβερσιδάδ μετρά τέσσερις σερί νίκες επί της Λα Καλέρα, όλες με G/G και συνολικό συντελεστή τερμάτων 13-6.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Κούρικο Ουνίδο. Ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ (43’) για την Ουνιβερσιδάδ, ο Ματέος (61’) έκανε το 0-2 και δέκα λεπτά αργότερα ο Γκέρα πέτυχε το τρίτο γκολ. Με τον Κοέλιο στο 80’ μείωσε η Κούρικο.

Βρίσκει ρυθμό η Ουνιβερσιδάδ, την περασμένη Παρασκευή έβγαλε δεύτερο σερί διπλό και δείχνει ότι αλλάζει σελίδα με τον κόουτς Πελεγκρίνο, δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην διεκδίκηση μεγάλων στόχων, μετά από δύο πολύ άσχημες σεζόν.

Μπήκε με αυτοπεποίθηση στο “Λα Γκράνχα”, πήρε την επιθετική πρωτοβουλία, κράτησε ψηλά τις γραμμές της, δημιούργησε ευκαιρίες με σεταρισμένη ανάπτυξη και μέσα από πρέσινγκ πριν ανοίξει το σκορ με το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου. Στο δεύτερο μέρος η Κούρικο έγινε πιο επιθετική, απείλησε την εστία της “Λα Ου”, αλλά μία γκολάρα του Ματέος από τα 25 μέτρα “καθάρισε” το ματς. Βρήκε και τρίτο γκολ στο transition, με εξίσου εντυπωσιακό τελείωμα.

Επιστρέφει σήμερα στο Σαντιάγο μετά από δύο τύποις εντός έδρας παιχνίδια σε Βαλπαραΐσο και Λα Σερένα, αφού έγιναν βελτιωτικά έργα στο χορτάρι του “Σάντα Λάουρα”. Την επόμενη Κυριακή έχει το superclasico στην έδρα της Κόλο Κόλο.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Νιουμπλένσε. Ο Ορεγιάνα (21’) άνοιξε το σκορ για τη Λα Καλέρα και ο Ενρίκες ισοφάρισε για τη Νιουμπλένσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο 79’ αποβλήθηκε ο Καμπουσάνο της Νιουμπλένσε.

Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της την Κυριακή η Λα Καλέρα, αλλά πήρε έναν ακόμη βαθμό, έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως ήττα (2-3-0) και δείχνει ότι φέτος θα επιστρέψει στη διεκδίκηση των διεθνών εισιτήριων.

H Νιουμπλένσε απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί και δευτερόλεπτα αργότερα η Λα Καλέρα έβγαλε άψογο κάθετο συνδυασμό για το 1-0. Με το μομέντουμ του προβαδίσματος απείλησε με δεύτερο γκολ, αλλά μία απίθανη βολίδα από τα 30 μέτρα, σε συνδυασμό με λάθος αντίδραση του γηπεδούχου κίπερ έφερε την ισοφάριση. Καλύτερη στο δεύτερο μέρος η Νιουμπλένσε, είχε κλασική ευκαιρία και μερικές ακόμη επικίνδυνες τελικές για να γυρίσει το σκορ.

ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ