Όλα τα νεαρά ταλέντα του Europa League!

Ανανεώθηκε:
football-expert-1602

Με τα knock out παιχνίδια του Europa League να είναι καθ’ οδόν, κάναμε μια «βουτιά» για να σας δώσουμε στο πιάτο όλα τα μεγάλα ταλέντα των ομάδων. Δεν θα αναφερθούμε σε πασίγνωστους παίκτες όπως ο Γκάβι κι ο Πέδρι ή σε παιχταράδες που ήδη πήραν μεταγραφή για το καλοκαίρι σε μεγαλύτερη ομάδα, όπως ο Σέσκο, αλλά θα αναφερθούν αυτοί που ξέρουμε πως είναι η ώρα τους για να λάμψουν και σίγουρα αξίζουν μια θέση στο υψηλότερο επίπεδο και περιμένουμε σύντομα να τους δούμε εκεί.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

🔹Οι πολύ γνωστοί

Στην πρώτη «γραμμή» θα αναφερθούν παίκτες που σίγουρα τους έχετε ακουστά και περιμένουμε είτε να πρωταγωνιστήσουν, είτε ακόμα καλύτερα να πάρουν τις ομάδες τους από το χέρι για να κάνουν μια μεγάλη πορεία στο φετινό άκρως ενδιαφέρον Europa League.

Ξεκινάμε με Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, τον πολύ γρήγορο και τεχνίτη μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τεν Χαγκ του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και είναι στο χέρι του Αργεντίνου να πείσει πως ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο, σε αυτές τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα. Εξαιρετικός στο 1v1, ωραία τελειώματα, εκρηκτικός και με το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του, περιμένουμε να δείξει τι αξίζει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Συνεχίζουμε με τον Στραχίνια Πάβλοβιτς της Σάλτσμπουργκ, τον οποίο μάθαμε στο Μουντιάλ για τις εξαιρετικές τοποθετήσεις του, το δυναμικό του παιχνίδι και την άνεση με την μπάλα στα πόδια. Μοιάζει να παίζει με εμπειρία 30άρη κεντρικού αμυντικού ενώ είναι μόλις 21 και δεν πιστεύω πως θα μείνει για πολύ ακόμα στην Αυστρία.

Για τον Άγιαξ, το μεγαλύτερο «στολίδι» αυτή τη στιγμή είναι ο απίθανος Μοχάμεντ Κουντούς που μπορεί να παίξει παντού μεσοεπιθετικά, στο κορμί μοιάζει στον Πολ Πογκμπά (κι ας παίζει πιο μπροστά προς το παρόν) όμως εάν συνεχίσει με τη σταθερότητα και το μυαλό του μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα από αυτόν. 8 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα, 4 γκολ και 2 ασίστ σε 6 αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν χρειάζεται καν να αποδείξει κάτι εδώ για να ενδιαφερθούν οι top ομάδες για την απόκτησή του. Περιμένω ήδη την αγγλική ομάδα που θα τρέξει να τον αποκτήσει.

Άλλος ένας επιθετικογενής ποδοσφαιριστής που αναμένω να ξεπεταχτεί ακόμα πιο πολύ και τα ματς με την ανοιχτή αμυντικά Μονακό προσφέρονται για αυτό, είναι ο Άνταμ Χλόζεκ της Λεβερκούζεν. Ψηλός και τεχνίτης σέντερ φορ, θυμίζει Πάτρικ Σχικ, είναι μόλις 20 κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Τέλος, άλλος ένας πασίγνωστος της λίστας είναι ο Τσάβι Σίμονς, που στα 19 του έχει καριέρα ανθρώπου που θα μπορούσε να αποσυρθεί σήμερα κιόλας. Μπάρτσα, Παρί, πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, πλέον σε ένα πολύ πιο ασφαλές για αυτόν περιβάλλον για να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και όχι κάτω από τα φώτα των προβολέων. Πιο ώριμος από ποτέ και μόλις, ο Σίμονς ως box to box μέσος με απίστευτη διορατικότητα και έφεση στο κάθετο παιχνίδι έχει ήδη 10 γκολ και 6 ασίστ σε 21 ματς πρωταθλήματος και στο Europa League περιμένει όλη η Ευρώπη να δει τι μπορεί να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο.

🔹Τα «παρεάκια»

Στη δεύτερη κατηγορία θα εξετάσουμε παίκτες που παίζουν στην ίδια ομάδα και έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν σε φαινόμενα καθώς από μικρή ηλικία παίζουν στην πρώτη ομάδα και δείχνουν ότι ανήκουν εκεί.

Οι Σουντάκοφ και Σίκαν της Σαχτάρ Ντόνετσκ ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και είναι αυτοί που τραβάνε κουπί ειδικά από τη στιγμή που ο Μούντρικ αποτελεί παρελθόν. 20 και 21 ετών, το δεκάρι και το σέντερ φορ της ουκρανικής ομάδας βρίσκονται με κλειστά μάτια ιδίως στο πρωτάθλημα της χώρας και μένει να δούμε εάν θα είναι οι επόμενοι που θα ανακαλύψει η υπόλοιπη Ευρώπη στα ματς με τη Ρεν.

Μιλώντας για τη Ρεν, είναι η ομάδα με τα περισσότερα και μεγαλύτερα hot prospects αυτή τη στιγμή. Ο Γκουιρί ήδη ακούγεται για μεγάλες ομάδες καθώς είναι 22 και βάζει γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, και κοστολογείται ήδη στα 40 εκατομμύρια. Από κοντά σε ηλικία ο Καλιμουεντό που παίζει σε πολλές θέσεις πίσω από το φορ αλλά και σέντερ φορ, ενώ θα μιλούσα και για τον Καμαλντίν Σουλεμάνα αλλά πήγε στη Σαουθάμπτον για να σώσει τους Άγιους από τον υποβιβασμό.

Το μεγαλύτερο prospect της Ρεν, όμως, είναι ο 17χρονος Ντεζιρέ Ντουέ, με γεμάτη χρονιά ήδη φέτος, με πολλά τρεξίματα, φοβερή πίεση στην μπάλα, τεχνική κατάρτιση και μεγάλη ποδοσφαιρική ευφυΐα. Αμφιβάλλω αν θα τον βλέπουμε για πολύ ακόμα με τη φανέλα της συμπαθέστατης Ρεν, αλλά σίγουρα θα θέλει να δώσει ένα σόου στα ματς με τη Σαχτάρ!

Στο τελευταίο «παρεάκι» είναι μια δυάδα της Σπόρτινγκ η οποία δεν κάνει πρωταθλητισμό φέτος στην Πορτογαλία, αλλά βγάζει ποδοσφαιριστές με τη σέσουλα. Δύο από αυτούς είναι ο δεξιός εξτρέμ με αριστερό πόδι, άκρως εκρηκτικός και με καλά τελειώματα Ισσαχάκου Φατάγου και δεύτερος ένας επιθετικός παλαιάς κοπής που τελειώνει συνεχώς φάσεις εντός περιοχής με κάθε τρόπο, κοιτώντας τον κόσμο από το 1,92, ο Γιουσέφ Τσερμίτι που σκόραρε και στο ντέρμπι με την Πόρτο. Αμφότεροι 18!

🔹Οι «άγνωστοι»

Διόλου άγνωστοι εάν ασχολείσαι με τις λίγκες στις οποίες αγωνίζονται, υπάρχουν 3 περιπτώσεις παικτών που άνετα θα χτυπήσουν πόρτα ανώτερου πρωταθλήματος άμεσα. Ο Σαντιάγκο Χιμένεζ της Φέγενορντ έχει ήδη 4 γκολ σε 6 αγώνες του Europa League και θυμίζει αρκετά τον Μάριο Γκόμεζ: δεν είναι πολύ γρήγορος ή ιδιαίτερα τεχνικός παίκτης όμως πάντοτε είναι στη σωστή στιγμή, στο σωστό σημείο.

Ο Γκούσταβ Ίζακσεν της Μίντιλαντ είναι ένα από τα νέα prospects που βγάζει η δανέζικη ομάδα και στα 21 του έχει εδραιωθεί ως ο βασικός της δεξιός χαφ. Αναμένεται άμεσα να κληθεί κι από την Εθνική Δανίας, έχει δεκάδες συμμετοχές στις μικρές Εθνικές και παίζει με εμπειρία 30χρονου, με υψηλό work ethic και μεγάλη αίσθηση του γκολ.

Για το τέλος αφήνω έναν καταπληκτικό μέσο που είναι 19 χρονών και η Σάλτσμπουργκ έδωσε 3 εκατομμύρια στην ακαδημία της Λίνγκμπι για να τον κάνει δικό της! Ο λόγος για τον Μάουριτς Κγιέργκαρντ, έναν υψηλόσωμο (1,92) δημιουργικό μέσο που δεν παίρνεις την μπάλα από τα πόδια του, έχει τα σωματικά χαρακτηριστικά στον τέλειο βαθμό ενώ μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερος δημιουργικά. Ένα καταπληκτικό εργαλείο που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε δημιουργικά σκεπτόμενη ομάδα, και άμεσα!

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

👉 Το Betarades.gr είναι το Νο1 site για το παμε στοιχημα στην Ελλάδα και προσφέρει καθημερινά:

✍️ Προγνωστικά στοίχημα
📊 Αναλύσεις Αγώνων
⚽️ Προγνωστικά ποδόσφαιρο
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι Πάμε Στοίχημα
🥇 Στοιχηματικές Εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.