*20η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γκλάντμπαχ – Χέρτα 1-0

*Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Γκλάντμπαχ παραμένει αήττητη στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες): Ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 τον Οκτώβριο 2021.

ΧΕΡΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Άιντραχτ. Δύο γκολ πέτυχε ο Κολό Μουανί (21′ πεν., 28′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπούτα (90+4′).

Χωρίς βαθμό παραμένει η Χέρτα μέσα στο 2023, την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε την τέταρτη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές που την διατηρεί στην προτελευταία θέση και το +2 από τη Σάλκε (σ.σ. έχει παιχνίδι περισσότερο). Πήρε τον δεύτερο ρόλο στην Φρανκφούρτη μη καταφέρνοντας να περιορίσει την δράση της ανεβασμένης Άιντραχτ (3-0). Ανέβασε λίγο στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν σκοράρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αν γίνει το σχετικό 4Χ4 στη σημερινή με την Γκλάντμπαχ θα “σπάσουν” το προσωπικό ρεκόρ τους. Ο προπονητής Σβαρτς δεν έχει κερδίσει ποτέ τα “πουλάρια” σε έξι αναμετρήσεις σημειώνοντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. “Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού, έχουμε τεράστιο κίνητρο να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς της χρονιάς στην έδρα μας”, είπε μεταξύ άλλων αυτός. Διαθέσιμοι και πάλι οι Νιντερλέχνερ και Τσιγκερτσί.

ΧΕΡΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Σάλκε.

Δεν κατάφερε να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί που έφερε με αντίπαλο την ουραγό Σάλκε η Γκλάντμπαχ, λίγο έλειψε να μείνει με άδεια χέρια στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Borussia-Park” την προηγούμενη βδομάδα (0-0). Δημιούργησε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκαναν και οι φιλοξενούμενοι σε τουλάχιστον τέσσερις στιγμές με κορυφαία αυτή στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Ο Φρέι έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον τερματοφύλακα Όμλιν να διώχνει με υπερένταση κρατώντας το μηδέν.

Τα “πουλάρια” πανηγύρισαν τη νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τη Σάλκε χωρίς να δεχτούν γκολ. Στις τέσσερις τελευταίες στο Βερολίνο αγνοούν τη νίκη με απολογισμό 0-2-2 (σ.σ. δεν σκόραραν στις μισές). “Θέλουμε να αποτρέψουμε τη Χέρτα απ’ το να αποσπάσει βαθμούς στην έδρα της”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Φάρκε. Τιμωρημένος είναι ο Βάιγκλ, οπότε θα έχουμε σίγουρα μία αλλαγή στην ενδεκάδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Θέση βασικού διεκδικεί ο Νόιχαους.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 12/14 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 11/13 τελευταία παιχνίδια της.

Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ