22η αγωνιστική

*Η Ναντ δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (4-2-0).

*Με over2.5+g/g ολοκληρώθηκαν οι 3/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Αζαξιό.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΑΖΑΞΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στην Ανζέ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (1-0 στο 13′), σε ένα 1ο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο β’ μέρος, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 65′, με γκολ του Σουμανό. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα δέκα λεπτά αργότερα και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, βρίσκοντας το γκολ της νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+2′), με τον Ελ Ιντρίσι.

Τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε μία ομάδα που θα παλέψει επίσης για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του κόουτς Πανταλονί έδωσε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα και μείωσε τη διαφορά της από τη σωτηρία στον έναν μόλις βαθμό, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τη 16η Τρουά. Δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε την πάντοτε δυνατή έδρα της, μετράει 7 ήττες σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος στο “Stade François Coty”, έχοντας σκοράρει μόλις 7 φορές μπροστά στους φιλαθλους της, με τα μισά και παραπάνω γκολ να έρχονται στο 4-2 επί τους Στρασβούργου.

Γεμάτο για ακόμη ένα παιχνίδι το απουσιολόγιο της. Σταθερά εκτός οι Κονέ, Κουταντέρ, Σπαντανούντα, Αμουμά και Τουζγκάρ. Στη λίστα αυτή προστέθηκε και ο πολύτιμος Μανγκανί.

ΑΖΑΞΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια της.

*Ν/g στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Μαρσέιγ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από ένα 1ο ημίχρονο με πολλή ένταση και ακόμη περισσότερο μονομαχίες, οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο β’ μέρος, με τους Μασσαλούς να παίρνουν το προβάδισμα στο 57′, χάρη σε αυτογκόλ του Ζοάο Βίκτορ. Η Ναντ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, είχε μερικές καλές φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, που “κλείδωσαν” με τη σειρά τους τη νίκη, με το τελικό 0-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του κόουτς Κομπουαρέ μετά από έξι αγωνιστικές. Βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη σημερινή της αντίπαλο. Είναι μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της Ligue 1, μετράει μόλις 1 νίκη σε 11 παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της, έχοντας σκοράρει μόλις 9 φορές στο διάστημα αυτό.

Παραμένουν τραυματίες οι Παλουά και Μερλέν. Εκτός και ο Σιμόν.

ΝΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα τελευταία 8 παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΖΑΞΙΟ – ΝΑΝΤ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ