*Φάση των «32» του FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα: Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Φλίτγουντ 1-1.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπέρτον με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Στόκλεϊ στο 58’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Οσιλάγια στο 60’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Χάμερ στο 80’. Στο 86’ έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Βέλα, αλλά ισοφάρισαν με τον Ομοσέρε στο 90+4’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κερκ στο 90+6’.

Καλή η εικόνα της, αλλά απέτυχε να αποσπάσει ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα. Παρά το μοιρασμένο και με λίγες ευκαιρίες πρώτο μέρος, στην επανάληψη μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει άμεσα προβάδισμα στο σκορ. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στη συνέχεια ανέτρεψαν και το εις βάρος τους σκορ, δείχνοντας τρομερή αποτελεσματικότητα μεσοεπιθετικά. Παρ’ όλο που έμεινε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, αλλά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έβγαλε αδράνεια αμυντικά, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ που της κόστισε την ήττα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Δεν πείθει καθόλου με την εικόνα της, έχει πάρα πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κόμματι, το οποία της κοστίζουν συνεχώς βαθμούς. Μεσοεπιθετικά δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αν και κατάφερε να βρει δίχτυα στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, δείχνοντας πως είναι επικίνδυνη αν της δοθούν χώροι. Σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο το πλεονέκτημα έδρας, αν και το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματός της.

Φλίτγουντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ στο ματς σκόραρε ο Πάτερσον στο 7’.

Τεράστια νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να βρει από νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια είχε τον έλεγχο στο ματς και δεν επέτρεψε καμία απειλεί προς την εστία της, διατηρώντας το υπέρ της σκορ ως το τελευταίο σφύριγμα.

Με ψυχολογία στα ύψη ύστερα από το μεγάλο αποτέλεσμα που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει σήμερα να φύγει με ένα αντίστοιχο, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και επιβάλλει συνεχώς το ρυθμό της, ανεξάρτητα αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Σκοράρει με συνέπεια και αυτό την κάνει κίνδυνο για κάθε αντίπαλο, ενώ αμυντικά έχει δείξει σταθερότητα σε πολλές από τις αναμετρήσεις της, δεχόμενη σπάνια γκολ.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Φλίτγουντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ