*24η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Αλόα – Πίτερχεντ 5-0, Πίτερχεντ – Αλόα 0-2

*Η Αλόα έχει τέσσερις σερί νίκες απέναντι στην Πίτερχεντ, χωρίς να δεχθεί γκολ, από δύο σε κάθε έδρα.

ΑΛΟΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αλόα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και έχασε εύκολα με 4-0 εκτός έδρας από την Ερντρι. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από τέρμα του Φορντάις μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ δέχθηκε δεύτερο τέρμα από  τον Γκάλαχερ στο 18’, ο Τέλφερ στο 41’ έκανε το 3-0, με τον Γκάλαχερ στο 63ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η Αλόα γνώρισε «βαριά» εκτός έδρας ήττα με 4-0 εκτός έδρας από την Ερντρι, με αυτήν να είναι η δεύτερη συνεχόμενη της, πρώτη στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Και στο γήπεδό της έχει μόνο μία νίκη και δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει εκεί!

Βρέθηκε εκτός πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα, στην 5η θέση, αλλά σε απόσταση βολής από την τέταρτη και τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -1 για την ακρίβεια. Και είναι πάντα αρκετά πίσω, στο -11 για την ακρίβεια, από την κορυφή και την απευθείας άνοδο.

Εκτός του αμυντικού ΜακΛάρεν που δεν θα παίξει ξανά τη φετινή σεζόν, ο αμυντικός Ντεβάιν έχασε τα τελευταία παιχνίδια και είναι αμφίβολος για σήμερα, όπως και ο μέσος Μπιουκάναν που χτύπησε στον προηγούμενο αγώνα.

Αλόα Στατιστικά

*Εχει 10/13 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5

*Εχει 10/15 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 9/15 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Πίτερχεντ έχασε 1-3 εντός έδρας από την Κουίν οφ Σάουθ, δίκαια, παρόλο που προηγήθηκε με πέναλτι του Σανκς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Πάτον στο 55’ και ηττήθηκε με δύο τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά προς το τέλος, από τους Κάμπια (79’), Μάρεϊ (84’).

Η Πίτερχεντ ηττήθηκε με 1-3 εντός έδρας από την Κουίν οφ Σάουθ, επιστρέφοντας άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά την προηγούμενη νίκη της επί της «συνοδοιπόρου» της φέτος Κλάιντ! Αλλωστε αυτή η νίκη είναι η μοναδική της στα 18 τελευταία παιχνίδια, με 11 ήττες στο ίδιο διάστημα.

Μετά από αυτή την ήττα βρέθηκε και πάλι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, στη μοναδική θέση που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό! Βέβαια είναι ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην ένατη θέση και θα διεκδικήσει την παραμονή της σε πλέι οφς, αλλά με πάρα πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων, έχοντας άλλωστε τη χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας, ενώ βρίσκεται πάντα αρκετά πίσω, στο -18 συγκεκριμένα, από την όγδοη θέση, τελευταία που εξασφαλίζει παραμονή, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο μέσος Ρίτσι και ο αμυντικός Ντίξον, χτύπησε και μέσος Τζόρνταν Μπράουν που δύσκολα θα παίξει σήμερα.

Πίτερχεντ Στατιστικά

*Εχει 8/9 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/13 N/G εκτός έδρας

*Εχει 10/13 over 2,5 εκτός έδρας

Αλόα – Πίτερχεντ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ