21η αγωνιστική

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Νιμ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νωθρό το ξεκίνημα της, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 19′, με την ίδια να μειώνει με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, για να δεχτεί άμεσα το 3-1, πέντε λεπτά αργότερα. Μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, πίεσε και κατάφερε να κάνει το 3-2 στο 63ο λεπτό. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δεν κατάφερε να φτάσει ξανά με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους. 

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Νιόρ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας δεχτεί 8 γκολ στο διάστημα αυτό. Η ομάδα του κόουτς παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την απευθείας σωτηρία και τη 16η Ντιζόν. Μετράει 2 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αμφότερες με 2-1 σκορ. “Αγκάθι” της έως τώρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει πολυφωνία στην επίθεση, με μόλις έναν παίκτη να έχει σκοράρει πάνω από 1 γκολ στο πρωτάθλημα!

Εκτός οι Καμπορέ, Κασουμπί και Μπεντίλ.

ΝΙΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*G/g στα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην πρωτοπόρο Χάβρη, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ιδανικό το ξεκίνημα της, πήρε προβάδισμα μόλις στο 10ο λεπτό, με αυτογκόλ του Λεκάλ, σε ένα 1ο ημίχρονο όπου ήταν ανώτερη και θα μπορούσε να έχει βρει και δεύτερο γκολ. Την αστοχία αυτή πλήρωσε στο β’ μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το παιχνίδι, να πιέζουν μέχρι τέλους και να καταφέρνουν το τελικό 1-1 στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για την Αμιάν στο πρωτάθλημα (1-4-0), τα οποία ολοκληρώθηκαν όλα με 2-3 γκολ. Υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την προνομιούχο πρώτη δυάδα και τη 2η Μπορντό. Μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τα οποία ολοκληρώθηκαν όλα με 2-3 γκολ.

Μοναδική σημαντική απουσία αυτή του πρώτου της σκόρερ, Αροκονταρέ. Αποχώρησε για την Γκρενόμπλ ο Μπενέ.

ΑΜΙΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*G/g στα τελευταία 4/5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΝΙΟΡ – ΑΜΙΑΝ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ