25η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα 9 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Μάλαγα – Σπόρτινγκ Χιχόν 1-1

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Σαραγόσα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 3’ ο Κέιπο σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων και στο 7’ αποβλήθηκε ο Αλαρκόν για λογαριασμό της Σαραγόσα. Στο 76’ αποβλήθηκε επίσης ο Κάρλος Νιέτο για τους φιλοξενούμενους.  

Η Σπόρτινγκ Χιχόν πανηγύρισε επιτέλους τη νίκη, όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Σαραγόσα (1-0) εντός έδρας, παρότι δυσκολεύτηκε. Τη βοήθησε το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο δεκάλεπτο και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δύο παίκτες παραπάνω. Οι “Ροχιμπλάνκος” πήραν “τρίποντο” έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στη Σεγούντα Ντιβισιόν, όμως παραμένει στο μέσο της κατάταξης και δεν είναι ικανοποιητική η εικόνα της τελευταία. Απέκτησε τον τερματοφύλακα Γκιγέρμο ντε Αμόρες από την αργεντίνικη Λανούς για να αντικαταστήσει τον Ντιέγο Μαρίνιο που πήγε στην Αλμερία. Υπάρχει φημολογία ότι Μπράγκα και Εσπανιόλ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο Χοσέ Γκραχέρα, ο οποίος θέλει να φύγει. Εξέτισε ο Οτέρο, είναι αμφίβολοι οι Σαρφίνο και Γκραχέρα. Τραυματίες οι Κότε, Μπρούνο. 

Σπόρτινγκ Χιχόν Στατιστικά

*8 σερί αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 8/12 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΛΑΓΑ

Προηγούμενο ματς: Παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 εντός έδρας, στη Μπούργος, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 43’ ο Λάγο Τζούνιορ σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 63’ ο Άλεξ Μπερμέχο ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μάλαγα είναι στα σχοινιά καθόλη τη διάρκεια τη σεζόν και αναζητά τον τρόπο να επανέλθει σε ανοδική τροχιά. Είναι “κολλημένη” στην επικίνδυνη ζώνη και ο Πέπε Μελ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Στη θέση του αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής ο Σέρχιο Πεγιθέρ, ο οποίος είναι ο τρίτος κόουτς που έρχεται στους “Μποκερόνες” φέτος. Πέμπτος συνολικά στο χρόνο, μετά τους Χοσέ Αλμπέρτο, Νάτσο Γκονθάλεθ, Γκέδε, Πέπε Μελ. Τελευταία δουλειά του Πεγιθέρ ήταν στη Φουενλαμπράδα για 11 ματς, την περσινή σεζόν, από το Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο. Είναι εκτός αποστολής ο δανεικός από τη Σπόρτινγκ, Φραν Βιγιάλμπα. Εκτός επίσης, οι Χουάντε Ρίβας, Ντελμάς, Πεπ Τσαβαρία, Εσκάσι και Χενάρο Ροδρίγκεθ. Μέσα ο μπακ Λούμορ αν και υπάρχει φημολογία ότι θα αποχωρήσει. 

Μάλαγα Στατιστικά

*7/10 ματς τελευταία με γκολ εκατέρωθεν

*9/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 6/12 παιχνίδια εκτός έδρας

Σπόρτινγκ Χιχόν – Μάλαγα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ