2η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 15/18 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα 13 εξ αυτών πήγαν στο Over 3.5!

ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Κούρικο Ουνίδο. Ο Άρμπουνιτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 69’ και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λέιβα των γηπεδούχων.

Δύσκολη εκ προοιμίου η αποστολή της πρεμιέρας για την Κοκίμπο Ουνίδο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο “Λα Γκράνχα”, παρά την σχετικά ανταγωνιστική εμφάνισή της.

Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, μπήκαν με κυριαρχικές βλέψεις στο ματς και απείλησαν από νωρίς. Είχαν γεμάτο δοκάρι κι επικίνδυνα σουτ από το ύψος της περιοχής. Ισορρόπησε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η Κοκίμπο, πήρε μέτρα, κάτι που συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Συνέχισε όμως να είναι πιο απειλητική η Κούρικο και βρήκε το καθοριστικό γκολ από στατική φάση. Δεν κατάφερε να αντιδράσει η Κοκίμπο στην συνέχεια, δεν έβγαλε “καθαρή” ευκαιρία μετά την ανάπαυλα.

ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 10/11 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Αουντάξ. Ο Σόσα στο 75’ άνοιξε το σκορ για την Αουντάξ, ο Σάλας ισοφάρισε για την Παλεστίνο στο 90+1’.

Θετική μπορεί να θεωρηθεί η πρεμιέρα για τους ανέτοιμους “άραβες” από την στιγμή που κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό στο τέλος του σαββατιάτικου αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα με την οποία θεωρητικά έχουν παρόμοιους στόχους.

Ισορροπημένο το παιχνίδι με την Αουντάξ, με λίγες καλές φάσεις εκατέρωθεν, αμφότερες οι ομάδες παρουσιάστηκαν ανέτοιμες σε επίπεδο φρεσκάδας, εντάσεων. Πήγαινε για “σβηστό” 0-0 ως το εξαιρετικό φορίσιο γκολ των φιλοξενούμενων. Η Παλεστίνο εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια σε κάθετη πάσα στο φινάλε για να ισοφαρίσει με τον δικό της φορ.

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ