*13η αγωνιστική 

*Βόρειος όμιλος.

*Σε φιλικό στις 24/9: Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

*Και τα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με X και goal/goal

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Διασυρμός από τον Θεσπρωτό στο υποτιθέμενο ντέρμπι ουραγών με 6-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δεν χωρά κριτική το παιχνίδι, το ότι παρέταξε εντεκάδα ήταν από μόνο του υπέρβαση, με σύνθεση ανάγκης άντεξε μόνο ένα ημίχρονο, αφού δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Η γηπεδούχος πίεσε ασφυκτικά στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολοσχερώς και να δεχτεί άλλα πέντε τέρματα!

Είναι στα πρόθυρα της ολοσχερούς διάλυσης η ομάδα της Λάρισας, που κάθε εβδομάδα βιώνει ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Έχει μείνει πλέον με μόλις 13 παίκτες στο ρόστερ του, η διοίκηση αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου στο οικονομικό και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην μπορέσει καν να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και να αποχωρήσει πρόωρα. Μέσα σε όλα τα άλλα, του αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί για οφειλές στο πρώην παίκτη του Βίγια.

Απόλλων Λάρισας Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 4,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 5/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα παιχνίδι ροντέο από αυτά που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος, πήρε σημαντικό βαθμό στην έδρα του απέναντι στην Νίκη Βόλου την περασμένη αγωνιστική (2-2). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 14′, στο 29′ πέτυχε γκολ οφσάιντ το οποίο εσφαλμένα μέτρησε, ενώ δέκα λεπτά μετά κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή από στημένη φάση. Στην επανάληψη κλείστηκε στα καρέ του και προσπάθησε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα, αλλά δέχθηκε ισχυρή πίεση και λύγισε στο 77′.

Συνεχίζει να παίρνει βαθμούς, διευρύνει το αήττητο σερί του στα έξι παιχνίδια (3-3-0) και αποσπάται ολοένα και περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και κατ’ επέκταση από την επικίνδυνη ζώνη. Συνήθως αρέσκεται στο να παίζει κλειστά και μέσω της άμυνας του να φτάνει στα αποτελέσματα που θέλει, ωστόσο στο τελευταίο ματς απέναντι στην Νίκη είδαμε να αφομοιώνει μία διαφορετική προσέγγιση. Παραμένει τραυματίας ο Γιαλαμούδης, αμφίβολοι οι Τσιπούρας και Πέλκας.

Αλμωπός Αριδαίας Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 0-1 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ