20η αγωνιστική

*Χωρίς χρήση VAR.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, επικράτησε εντός έδρας της Ίνγκολσταντ με 4-3, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό της ξεκίνημα και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο 19ο λεπτό, με τις τρεις πρώτες τελικές της εντός στόχου. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 σε κρίσιμο χρονικό σημείο (41′). Νωθρό το ξεκίνημα της στο β’ μέρος, μοιραία δέχτηκε το 3-2 στο 52ο λεπτό. Αμφότερες έμειναν με παίκτη λιγότερο στη συνέχεια, με την Έλβεσμπεργκ να “σφραγίζει” τη νίκη της στο 73ο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάκομπσεν. Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο Έλβερσμπεργκ, μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βέχεν, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -7 από την κορυφή. Η ομάδα του κόουτς Στέφεν μετράει πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ σε καθεμία από αυτές.

Τραυματίες παραμένουν οι Κόνραντ, Σάφτιγκ, Ντράγκον, Σίκινγκερ κα Σαχίν. Τιμωρημένος ο Πίνκερτ.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*N/g στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

ΕΣΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Βερλ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από ένα κακό ποιοτικά 1ο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ανέβασαν κατακόρυφα το ρυθμό τους στο β’ μέρος. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με την Έσεν να είναι είναι εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο 82ο λεπτό, με τον Μπάστιανς να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ, με τους γηπεδούχους να “κλέβουν” το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+2′). 

Συνεχίζεται το εκπληκτικό αήττητο σερί της, που έφτασε αισίως τις εννέα αγωνιστικές (4-5-0). Βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και τη 17η Χάλεσερ. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην 3.Liga, μετρώντας 9 σε 19 αγωνιστικές, με τις πέντε από αυτές να έρχονται με 1-1 σκορ.

Τραυματίες οι Νιμάιερ, Πλέχατι και Γκέτσε. Αποχώρησε για το Μαγδεμβούργο ο αρχηγός της, Ντάνιελ Χέμπερ.

ΕΣΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα τελευταία 4 εκτός έδρας παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα τελευταία 4 επίσημα παιχνίδια της.

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ – RW ΕΣΣΕΝ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ