Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: BLAST Premier Spring

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλή σεζόν θα ευχηθώ  Betarades μιας και στα eSports η αγωνιστική χρονιά ξεκινάει τυπικά με την αρχή κάθε χρόνου και όχι τον Σεπτέμβρη όπως τα  φυσικά αθλήματα. Το κυρίως μενού προφανώς είναι το IEM Katowice για Counter Strike – Starcraft αλλά έχουμε 15 μέρες ακόμα καιρό. BLAST Premier Spring είναι το tour που θα ασχοληθούμε για την ώρα με μεγάλη προσοχή μιας και οι περισσότερες ομάδες έκαναν ριζικές αλλαγές στα roster τους. Χτες ανακοινώθηκε ο καλύτερος παίχτης του περασμένου έτους και για άλλη μια φορά είναι ο S1mple των Natus Vincere. O μοναδικός παίχτης που κερδίζει τον τίτλο του MVP για τρίτη χρονιά ενώ ο Γάλλος Zywoo ψηφίστηκε δεύτερος όπως αναμενόταν.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

BLAST Premier Spring – Group A Winner

Κοπεγχάγη τοποθεσία με έπαθλο $200k για 12 διεκδικητές, οι περισσότερες κορυφαίες ομάδες δίνουν το παρόν αλλά μετά από ένα μήνα αποχή θέλει προσοχή. Ο Sdy όπως είχαμε αναφέρει και σε αυτή τη στήλη αποτελεί παρελθόν και οι Natus Vincere κατεβαίνουν με τον άγνωστο 17χρονο Ουκρανό Andrii Kukharskyi στην θέση του. Οι Astralis πλέον έχουν τον device στο roster τους μιας και ξεπέρασε το θέμα υγείας που είχε, τρομερό upgrade ενώ την πεντάδα κλείνει ο Buzz που ανέβηκε κατηγορία από την αναπτυξιακή των Δανών. Οι Ninjas in Pyjamas διατήρησαν τον AleksiB και πρόσθεσαν τον Ουκρανό Headtrick στην θέση του Plopski, θεωρώ πως οι Σουηδοί θα είναι η έκπληξη του τουρνουά επομένως προσοχή και ας τους δίνουν οι book outsider.

Οπως παρατηρούμε στο διάγραμμα οι Team Vitality τοποθετήθηκαν στον Ομιλο Α παρέα με Heroic και Astralis, τη τετράδα κλείνουν οι Evil Geniuses που θα είναι και ο σάκος του μπόξ. Οποιος κάνει 2 νίκες περνάει αυτόματα στο Group Final ενώ υπάρχει και το lower bracket για δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί οι Heroic να δίνονται φαβορί αυτή τη στιγμή αλλά θεωρώ πως αυτό συμβαίνει επειδή ξεκινάνε κόντρα στους Αμερικανούς. Το 3,25 για την ομάδα του δεύτερου καλύτερου παίχτη του κόσμου είναι εξαιρετικό ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλέον είναι και ο Spinx στο δυναμικό των Vitality. Τέλος μην ξεχνάμε πως οι Γάλλοι είναι από τις λίγες ομάδες που διατήρησαν το roster τους ανέπαφο επομένως θα έχουν και καλύτερη χημεία στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Εκτίμηση :

  • Νικητής Group A η Team Vitality με απόδοση 3,25 στην Stoiximan.

➡️ Κάθε μέρα στο Betarades.gr βρίσκεις τα πιο HOT προγνωστικα στοιχημα

Team Liquid vs OG (16:00)

Μπορεί οι Team Liquid να είναι το μεγάλο φαβορί εφόσον κράτησαν και τον Yekindar στις τάξεις τους αλλά οι OG χάνουν δύσκολα. Η τελευταία αναμέτρηση του 2022 των 2 ομάδων ήταν μεταξύ τους με τελικό νικητή τους Team Liquid και score 2-1. Οι OG είναι πανίσχυροι σε Inferno – Overpass και μια εκ των 2 θα την δούμε στο map pool της αναμέτρησης, προφανώς και αν οι Αμερικανοί κάνουν το λάθος και επιτρέψουν και τους 2 χάρτες ενδέχεται να δούμε εκπλήξεις. Οι 2 αντίπαλοι διατήρησαν τα roster τους ενώ τους χωρίζουν 9 θέσεις στο παγκόσμιο ranking.

Εκτίμηση :

  • Over 2,5 χάρτες με απόδοση 2,02 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ