Μουντιάλ 2022: 20χρονος κέρδισε 1εκατ. στο στοίχημα από την πρόκριση του Μαρόκου στους “8”

Ανανεώθηκε:
μουντιαλ-μαροκο-στοιχημα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι μια διοργάνωση γεμάτη εκπλήξεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά στο στοιχημα μουντιαλ.

Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο πρόσφατη έκπληξη στο Μουντιάλ 2022 δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό της Ισπανίας από το Μαρόκο. Ένα Μαρόκο που έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του στο τουρνουά και προκρίθηκε δίκαια στη φάση των “8”. Ωστόσο, φαίνεται πως ένας 20χρονος Αμερικανός πίστεψε στο Μαρόκο περισσότερο και από τους ίδιους τους παίκτες, καθώς πόνταρε το ασύλληπτο ποσό των 90.000 ευρώ στην πρόκριση του Μαρόκου στην προημιτελική φάση.

Φυσικά, το Μαρόκο του έκανε τη χάρη και ο νεαρός γυμναστής κατάφερε να κερδίσει 1 εκατ. Ευρώ. Εντύπωση ωστόσο προκαλούν τα όσα δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη του, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε κανέναν παίκτη της Εθνικής Μαρόκου και ότι πόνταρε στην πρόκριση του με βάση τους αριθμούς και τις αποδόσεις: “Δεν γνωρίζω κανέναν παίκτη του Μαρόκου. Δεν θα πω ψέματα ότι πόνταρα βάσει γνώσης. Απλώς ήμουν τυχερός. Θεώρησα βάσει αριθμών και αποδόσεων πως είχαν υποτιμηθεί οι δυνατότητες του Μαρόκου, γι’ αυτό αποφάσισε να ποντάρω πάνω του».

Μάλιστα, ο 20χρονος πρόσθεσε ότι δεν είδε όλο το παιχνίδι: «Παίζαμε βόλεϊ με τους μαθητές μου και ανά διαστήματα τσέκαρα τι γινόταν στο παιχνίδι. Δεν το παρακολουθούσα όμως».

🎁 Βρίσκεις εδώ SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Με το Betarades.gr έχετε στο… κινητό σας ολόκληρο το Μουντιάλ 2022 👇

🏆 Μουντιάλ 2022 Πρόγραμμα
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
Μουντιάλ Διασταυρώσεις
📝 Μουντιάλ Κριτήρια Ισοβαθμίας
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast