FIBA Champions League (07/12): Ώρα… τελικού για την ΑΕΚ

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5684.ΑΕΚ-ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (19:30, COSMOTE SPORT 4HD)

Έφτασε η ώρα του κρίσιμου αγώνα για την ΑΕΚ, που υποδέχεται την Ρέτζιο Εμίλια, με μόνο στόχο τη νίκη. Μετά την ήττα από τη Βόννη, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δεν έχει και πολλές επιλογές για να προκριθεί. Πρέπει να κερδίσει τους Ιταλούς, που είχε κερδίσει και μέσα στην έδρα τους, στη μοναδική της νίκη άλλωστε στον όμιλο, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης. Αλλιώς αντίο…

AEK – Ρέτζιο Εμίλια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικό για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη ότι κέρδισε τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα και έχει καλή ψυχολογία, αρνητικό ότι δε θα έχει τον Στριέλνιεκς σήμερα. Θα έχει όμως αρκετό κόσμο καθώς έγινε «προσκλητήριο» για τον κρίσιμο σημερινό αγώνα.

Οι Ιταλοί είδαν κι απόειδαν και άλλαξαν προπονητή, και ποιον… πήραν; Τον Ντράγκαν Σάκοτα, το όνομα του οποίου φέρει η… ακαδημία της ΑΕΚ, καθώς μαζί της ο έμπειρος κόουτς έζησε μεγάλες στιγμές με κατακτήσεις τίτλων και ωραίες νίκες! Γι΄αυτό και σήμερα ζήτησε να μην κοουτσάρει την ομάδα αλλά να κάνει ντεμπούτο στον επόμενο αγώνα. Οι Ιταλοί δε θα έχουν πιθανόν τον καλό παίκτη τους, τον Βιτάλι, προέρχονται από δύο ήττες στο πρωτάθλημά αλλά κέρδισαν για το BCL την Καρσίγιακα και έχουν το «πάνω χέρι» μέχρι στιγμής, έχοντας 2 νίκες στον όμιλο.

ΑΕΚ-Ρέτζιο Εμίλια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα στον άσο, το χάντικαπ είναι «πονηρό», η ΑΕΚ δεν πολυπατάει καλά, σήμερα θα είναι μεν παθιασμένη, αλλά το ματς έχει πίεση. Πιστεύουμε ότι θα κριθεί στο τέλος και κανείς δε θα νικήσει πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2.70 που βρίσκουμε στην Stoiximan.


5682.ΦΑΛΚΟ ΣΟΜΠΑΤΕΛΙ – ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ (19:00)

Άλλος ένας «τελικός» για πρόκριση, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-3 στον όμιλο και να θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε διαλύσει τους Ούγγρους με 90-63 και έχει το ψυχολογικό προβάδισμα, όμως γενικά δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό και θα έχει δύσκολο έργο. Έχει πέντε σερί ήττες, έχασε εντός έδρας για τον όμιλο απ’ τη Στρασμπούρ (74-79) και παρά το ότι σαν ομάδα θεωρητικά είναι καλύτερη, εντούτοις είναι δεδομένο ότι σήμερα θα πιεστεί πολύ.

Φάλκο Σομπαθέλι – Τόφας Μπούρσα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ούγγροι έχουν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημά τους αλλά έχασαν στη Μούρθια στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο BCL (81-74), αλλά αυτή τη φορά στην έδρα τους θα παλέψουν ακόμη πιο σκληρά. Θέλουν νίκη σήμερα ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση τελευταία αγωνιστική με το Στρασβούργο.

Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Πρίφτη, οπότε θα πάμε λόγω ποιότητας με το «διπλό» μαζί με το under 160,5 σε απόδοση 3.20, που βρίσκουμε στη Stoiximan.


5685.ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΜΟΥΡΘΙΑ (21:00)

Tέσσερις σερί νίκες έχουν οι γηπεδούχοι και περιμένουν πως και πως τους Ισπανούς για να ξεκαθαρίσει η πρώτη θέση του ομίλου. Στον α’ γύρο η Μούρθια κέρδισε στο καλάθι τους Γάλλους (80-78) και αν και έχει δύο σερί ήττες στην Ισπανία σαφώς και θα παραταχθεί σήμερα αποφασισμένη.

Στρασβούργο – Μούρθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν Λε Πορτέλ (80-74, Μίτσελ 30), Ναντέρ, Τόφας και Φος και είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά με αντίπαλο Ισπανική ομάδα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Θα πάμε με τον άσο και το under 162,5 σε απόδοση 3,10 στη Stoiximan, ενώ ο πιο συντηρητικός μπορεί να πάει στο να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους…


5683.ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΒΟΝΝΗ (21:00)

Μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο της ΑΕΚ μέσα στην Τουρκία, με τους Γερμανούς να έχουν προβάδισμα με 3-1 ρεκόρ και τους γηπεδούχους να έχουν 2-2. Στον πρώτο γύρο η Βόννη είχε κερδίσει με 8 πόντους διαφορά (81-73), οπότε θα επιδιώξει να υπερασπιστεί αυτή τη διαφορά, αν δει ότι χάνει.

Καρσίγιακα – Βόννη στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, επί της Εφές με 111-112 στην παράταση, σε ένα τρομερό ματς (Ανγκόλα 31, ΜακΚόλουμ 29, Ντελγκάδο 19 με 15 ριμπ.)  και έχουν και καλή ψυχολογία. Αλλά αυτοί οι Γερμανοί έχουν ξεχάσει πως είναι να.. χάνεις! Έχουν οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς και σήμερα θα γίνει μεγάλη «μάχη». Λόγω έδρας θα πάμε με τον άσο και το over 160,5 που πληρώνει 3.10 στη Stoiximan.