*15η αγωνιστική

ΣΠΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Μπρέσια. Σκόραραν οι Αγέ (14′) και Μανγκραβίτι (41′).

Μπορεί να είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ΣΠΑΛ δεν κατάφερε να σταματήσει την αποτελεσματικότητα της Μπρέσια που σκόραρε δύο φορές σε ισάριθμες ευκαιρίες εντός στόχου. Ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμούς στο δεύτερο αναγκάζοντας σε πέντε αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μη καταφέρνοντας να αποφύγει την ήττα στο “Mario Rigamonti” (2-0).

Ήταν η δεύτερη σερί για το συγκρότημα του Ντε Ρόσι που αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες). Κράτησε μόλις μία φορά ανέπαφη εστία στο “Paolo Mazza” σε επτά αγωνιστικές (3-1-3), στο οποίο σκοράρει κατά μέσο όρο 1.57 γκολ ανά παιχνίδι. “Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας και να νικήσουμε το ντέρμπι”, υπογράμμισε ο προπονητής Ντε Ρόσι. Εξέτισαν οι Λα Μαντία και Πέντα, νοκ άουτ ο Αλμίτσι.

ΣΠΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Πάρμα. Οι Φαλτσινέλι (18′) και Μπονφάντι (26′) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βάσκες με πέναλτι στο 71′.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη νωθρή εμφάνιση της Πάρμα στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές σε ισάριθμες ευκαιρίες εντός εστίας πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι άντεξε στην ασφυκτική πίεση που της ασκήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Κάπως έτσι η Μόντενα κατάφερε να αλώσει το “Ennio Tardini” επικρατώντας με 2-1 επιστρέφοντας, παράλληλα, στον δρόμο των επιτυχιών μετά από τέσσερις αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες).

“Μας περιμένει μία εξαιρετικά δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την προηγούμενη βδομάδα. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το αγωνιστικό πνεύμα μας”, ανέφερε ο προπονητής Τεσέρ. Στα πιτς θα παραμείνει και ο Κοπολάρο, την ώρα που ο Τσιταντίνι εξέτισε και υπολογίζεται κανονικά.

ΜΟΝΤΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΠΑΛ – ΜΟΝΤΕΝΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ