*15η αγωνιστική

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Ρετζίνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Ερνάνι (21′ πεν.) και Κανότο (36′), απάντησαν οι Ιμπρότα (59′) και Ακάμπορα (82′).

Δέχτηκε ισχυρή πίεση στο πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσε, δεχόμενη δύο γκολ πριν την ολοκλήρωση αυτού. Η Μπενεβέντο εκμεταλλεύτηκε το “νεκρό” διάστημα της Ρετζίνα στο δεύτερο ισοφαρίζοντας λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′, επιστρέφοντας από το “Oreste Granillo” με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή στη συνέχεια, βλέποντας τους γηπεδούχους να αστοχούν σε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 3-2.

Αήττητες παραμένουν οι “μάγισσες” σε τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), εντός έδρας αγνοούν τη νίκη σε πέντε (0-3-2). “Η Παλέρμο αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με εμάς, η μεταξύ μας αναμέτρηση είναι τελικός. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Καναβάρο. Ετοιμοπόλεμος και πάλι ο Τέγιο, με την Εθνική Πολωνίας παραμένει ο Γκλικ.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΛΕΡΜΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Βενέτσια. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Πογιανπάλο στο 65′. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι του Μπρουνόρι.

Μοιραίος αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ Μπρουνόρι (έξι γκολ) την προηγούμενη βδομάδα στην αναμέτρηση με τη Βενέτσια, αποτυγχάνοντας να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα του πέναλτι για την Παλέρμο που πέταξε τρεις βαθμούς στη Σικελία. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για το συγκρότημα του Κορίνι που παραμένει οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης της Σέριε Β.

Μακριά από την έδρα του γνώρισε τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές (μία νίκη): Στις τρεις δεν σκόραρε, ενώ σε ισάριθμες δέχτηκε από τρία γκολ. “Περιμένω μία ισορροπημένη αναμέτρηση με την Μπενεβέντο”, ανέφερε ο προπονητής Κορίνι. Δεν υπολογίζονται οι Σάριτς και Μπουτάρο, εξέτισε κι επιστρέφει ο Μαρκόνι.

ΠΑΛΕΡΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ