20η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Στόκπορτ με σκορ 2-2, στα πλαίσια του δεύτερου γύρου για το FA Cup. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Χουσέι στο 3’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σεσενιόν στο 23’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Μόργκαν στο 39’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάιπολιτ στο 90+7’.

Την πρόκριση μέσα από τα χέρια της «έχασε» η Τσάρλτον. Παρ’ όλο που μπήκε νωθρά και έμεινε πίσω στο σκορ, στη συνέχεια κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ανατρέποντάς το πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, όμως έβγαλε αδράνεια στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, στέλνοντάς το σε επαναληπτικό.

Την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέλτεναμ. Πολύ θετικό το γεγονός ότι είναι παραγωγική μεσοεπιθετικά, καθώς σκοράρει με συνέπεια σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της, αλλά παράλληλα πληγώνεται συνεχώς από τις αστάθειες που βγάζει στο αμυντικό της κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποσπάσει επιθυμητά αποτελέσματα. Χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, γνώρισε τον αποκλεισμό από το Λιγκ Τρόφι κόντρα στην Πλίμουθ (3-2) μέσα σε αυτές, ενώ την πλήγωσε σίγουρα και η ισοπαλία στο τέλος απέναντι στη Στόκπορτ (2-2).

Τσάρλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Φόρεστ Γκριν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μαρτς στο 24’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπρουμ στο 69’. Την πρόκριση πήρε η Τσέλτεναμ στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Την αποκλεισμό έσωσε η Τσέλτεναμ και κατάφερε στη συνέχεια να προκριθεί κόντρα στη μαχητική Φόρεστ Γκριν. Κακό πρώτο ημίχρονο, δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου τις ευκαιρίες που δημιούργησε, την ώρα που οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στην επανάληψη να πράγματα άλλαξαν, καθώς αύξησε την πίεσή της, βρίσκοντας παράλληλα το γκολ της ισοφάρισης.

Ανεβασμένη τελευταία, θέλει να εκμεταλλευτεί το χρόνο που είχε για να προετοιμαστεί ενόψει της σημερινής αναμέτρησης που σίγουρα δεν αναμένεται εύκολη. Έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στα τελευταία της παιχνίδια, σκόραρε σχεδόν σε όλες, αλλά μόλις μία φορά μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Μεγάλο της πρόβλημα οι εκτός έδρας αναμετρήσεις, καθώς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει το «αντίδοτο» στην ασταθή άμυνά της, με αποτέλεσμα να δέχεται μόνιμα γκολ. Βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά, όμως δεν κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού, παρ’ όλα αυτά ο στόχος της είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να κυνηγήσει και ένα καλύτερο «πλασάρισμα» στη τελική της κατάταξη.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Τσάρλτον – Τσέλτεναμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ