*4η αγωνιστική

*Βόρειος όμιλος.

*Τοπικό ντέρμπι με μικρή αντιπαλότητα.

*Από τις εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΛ ο νυν τεχνικός του Απόλλωνα, Βαγγέλης Μόρας που υπήρξε παίκτη της (1999-2001 και 2018-2020)

*Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, σε όλες νίκησε η ΑΕΛ και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ σε καμία από αυτές!

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Τρελαίνει κόσμο, κέρδισε και την Βέροια με 1-2 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πιέστηκε ασφυκτικά από την αρχή αλλά είχε σε εξαιρετική μέρα τον κίπερ της, Μέλι, ο οποίος κυριολεκτικά κατέβασε ρολά. Προσπάθησε να παγώσει κάπως τον γρήγορο ρυθμό της Βέροιας, προηγήθηκε στο 16′ κόντρα στην ροή του ματς και μέχρι την ανάπαυλα ο Μέλι προέβη σε έξι σωτήριες επεμβάσεις. Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερος μέρος, λύγισε στο 60′, η αντίπαλος απώλεσε ορισμένες μεγάλες στιγμές για να το γυρίσει, ωστόσο στο 83′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη (Ζαχαράκης) έπειτα από έξοχη αντεπίθεση.

Τα προβλήματα είναι πολλά και σε παράλληλα μέτωπα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ είναι γνωστό πως ξεκίνησε και με αφαίρεση εννιά βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα. Δείχνει όμως πάθος και ψυχή η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα που με δύο νίκες, είναι κοντά να σβήσει την διαφορά. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Νούσιος και Ζιάκας, ενώ καταγράφει 4-5 εξαιρετικά σημαντικές επιστροφές.

Απόλλων Λάρισας Στατιστικά

*3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

*Σε 2/3 παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε ως τώρα, υπήρξε τουλάχιστον μία αποβολή

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Α.Ε ΛΑΡΙΣΑ

Προηγούμενο ματς: Με πειστική εικόνα και καλή εμφάνιση, επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου στο «Αλκαζάρ» την περασμένη αγωνιστική. Δεν αμφισβητήθηκε η υπεροχή της στο χορτάρι παρότι επιθετικά έδειξε να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες σε μεγάλη κλίμακα. Προηγήθηκε στο 37′ και το κράτησε ως το τέλος, με τον κίπερ Θοεδωρόπουλο να πραγματοποιεί ορισμένες καίριες επεμβάσεις σε πολλά σημεία του αγώνα. 

Η μεγάλη της δύναμη φέτος θα είναι η έδρα της, εκεί όπου μετρά ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Παράλληλα, κατόρθωσε να «σβήσει« πολύ γρήγορα την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β και να ξαναμπεί σε τροχιά επιτυχιών. Θέλει πάντως να δείξει μεγαλύτερη φαντασία επιθετικά απέναντι σε ομάδες με ποιότητα. Τραυματίστηκαν ο Γαρουφαλιάς και ο Γλυνός και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, πάντα εκτός οι Κούστα και Ραμίρες.

Α.Ε Λάρισα Στατιστικά

*Τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα N/G

*3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ