Φάση Ομίλων – 2η Αγωνιστική

* Στην επόμενη φάση προκρίνεται μόνος ο 1ος κάθε ομίλου

* Στον 4ο όμιλο συμμετέχουν και οι Μπράγκα, Κάζα Πία

* Η Πάσος Φερέιρα κέρδισε και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια το 2009.

ΤΡΟΦΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Μπράγκα. Ο Μπανζά άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, ο Αλ Μουσράτι έκανε το 2-0 στο 42’ και ο Ινφάντε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90+4’.

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου στην Πεδρέιρα, η ντεφορμέ Τροφένσε ηττήθηκε εύκολα από μία παρασάγγας ανώτερη ομάδα, δίχως να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Σε γρήγορο transition δέχθηκε το πρώτο γκολ, με κεφαλιά από κόρνερ το δεύτερο στο φινάλε του ημιχρόνου το οποίο ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Έτσι η ομάδα του Κασκίλια, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Segunda Liga, έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες με 11 γκολ παθητικό, ενώ από τα τέλη Σεπτέμβρη τρέχει ρεκόρ 0-2-7! Στο γήπεδό της μετρά 6 διαδοχικές ήττες!

ΤΡΟΦΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 6/7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κάζα Πία. Ο Αντούνες έχασε πέναλτι (δοκάρι) στο 31ο λεπτό αλλά στο 40’ άνοιξε το σκορ για την Πάσος Φερέιρα και στο 47’ ο Βαρέλα ισοφάρισε για την Κάζα Πία.

Ως ευκαιρία δυνατών προπονήσεων και φορμαρίσματος ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος βλέπει η Πάσος Φερέιρα το θεσμό του Λιγκ Καπ, αφού το πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν εφιαλτικό.

Θετικό το πρώτο δείγμα στον όμιλο, στις 20 του Νοέμβρη, ήταν καλύτερη συνολικά στο παιχνίδι με την Κάζα Πία, είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο σε σέντρα-σουτ και το δεύτερο σε υπερβολικό πέναλτι. Προηγήθηκε με κάθετο ποδόσφαιρο και ισοφαρίστηκε σε δεύτερο χρόνο από αντίπαλο κόρνερ, στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων.

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση ο κόουτς Μότα, υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούταν να κερδίσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά!

Συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στον πάτο της Primeira Liga με ρεκόρ 0-2-11 και συντελεστή τερμάτων 7-26!!!

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Δέχθηκε γκολ και στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Τροφένσε – Πάσος Φερέιρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ