*15η αγωνιστική

*Η Μπάγερν παραμένει αήττητη στα 23 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (20-3-0).

*Η Μπάγερν κράτησε το μηδέν στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΑΛΚΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μάιντς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Τερόντε μόλις στο 10′.

Επιτέλους τέλος στο αρνητικό σερί επτά ηττών στην Μπουντεσλίγκα έβαλε η Σάλκε μεσοβδόμαδα, επικρατώντας με 1-0 της Μάιντς στη “Veltins Arena” χάρη σε γκολ του Τερόντε, ο οποίος έφτασε τα τρία σε 14 συμμετοχές. Έβγαλαν πάθος οι “βασιλικοί μπλε”, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους και είχαν δοκάρι με τον Μπούλτερ στο 86′.

Συγκεντρώνοντας μόλις εννέα βαθμούς παραμένουν ουραγοί και στο -5 από τη ζώνη ασφαλείας. Έσπασε το ρόδι και ο Τόμας Ρις στον πάγκο τους (δύο ήττες), συνεχίζει να μην υπολογίζει στους βασικούς Σάλαζαρ και Ουβετζάν. Η Σάλκε κράτησε το μηδέν μόλις δύο φορές σε 14 αγωνιστικές, δέχτηκε τουλάχιστον από τρία γκολ σε πέντε και συνολικά 30 (δεύτερη χειρότερη άμυνα).

ΣΑΛΚΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΓΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (6-1) της Βέρντερ. Ο Μουσιάλα άνοιξε το σκορ στο 6′, προτού ο Γιουνγκ απαντήσει τέσσερα λεπτά αργότερα για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Γκνάμπρι (22′, 28′, 82′), Γκορέτζκα (26′) και Τελ (84′). Στο 17′ ο Τσούπο Μοτίνγκ αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Ούτε η Βέρντερ κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Μπάγερν εδώ και 1,5 μήνα (11-1-0). Το συγκρότημα του Νάγκελσμαν ήταν καταιγιστικό στην “Allianz Arena”, εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων φιλοδωρώντας τους με έξι γκολ, φτάνοντας παράλληλα τα 47 από το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα (καλύτερη επίθεση, στο +16 από την Άιντραχτ).

Ένατη σερί νίκη για τους Βαυαρούς σε όλες τις διοργανώσεις, κράτησαν το μηδέν στις τέσσερις και πέτυχαν τουλάχιστον από τρία γκολ στις επτά. Έχουν απολογισμό 10-1-0 στις έντεκα τελευταίες επισκέψεις τους στη “Veltins Arena”: Δέχτηκαν μόλις δύο γκολ, σημειώθηκε over 1,5 ημίχρονο μόλις σε τρεις. Κόντρα στην παλιά ομάδα του θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Τσούπο-Μοτίνγκ, νοκ άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο Μανέ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 1,5 ημίχρονο στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΚΕ – ΜΠΑΓΕΡΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ