25η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Με over3.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΤΑΪΣΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σανγκάη Σένχουα, την περασμένη αγωνιστική. Κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Χρειάστηκε μια παράβαση των φιλοξενούμενων στο 67′ για να πάρει το προβάδισμα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρισάν. Η Σαντόνγκ “κλείδωσε” τη νίκη λίγα λεπτά αργότερα, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το όγδοο παιχνίδι της χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (6-2-0). Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Γιουχάν Θρι Τάουνς. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 15 από τις 24 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τιμωρημένοι οι Σονγκ Λόνγκ, Μόισες, αλλά και ο βασικός της τερματοφύλακας, Γουάνγκ. Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ν.Κορέας βρίσκεται ο Τζουν-Χο Σον.

ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΤΑΪΣΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΧΕΜΠΕΙ

Προηγούμενο ματς: Ακόμη μια βαριά ήττα για τη Χεμπέι, αυτή τη φορά με 5-0 από την Τιαντζίν, την περασμένη αγωνιστική. Άντεξε μόνο δεκατρία λεπτά, με τον Γκάο να κάνει το 1-0 για τις “Τίγρεις” και το δείκτη του σκορ να δείχνει 3-0 στο 34′. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με το τελικό 5-0 να διαμορφώνεται με γκολ στο 55ο και το 66ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Αυτή ήταν η ήττα νο.23 για τη Χεμπέι σε 24 αγωνιστικές.Παίζοντας ουσιαστικά με την ομάδα Νέων της, βρίσκεται μοιραία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τους μόνους βαθμούς που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο να της αφαιρούνται λόγω οφειλών προς το προσωπικό και τους παίκτες της.

Γνωστές οι απουσίες που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, με τον κόουτς Κιμ να απέχει από τον πάγκο της.

ΧΕΜΠΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*4 συνεχόμενα over2.5 γκολ.

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ ΤΑΪΣΑΝ – ΧΕΜΠΕΙ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ