16η αγωνιστική

*Η Ράντερς επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Χόρσενς.

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Ράντερς – Χόρσενς 1-0

ΧΟΡΣΕΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Νόρντζελαντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τέταρτο λεπτό, για να δεχθεί και ένα δεύτερο στο 67′ με πέναλτι. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 80′, όταν και αποβλήθηκε ο Γκόμεζ.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χόρσενς, μετά και τη νίκη 3-2 που πανηγύρισε επί της Σίλκεμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γενς Άσκου φιλοξενήθηκε από τη Νόρντζελαντ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-0.

Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της κόντρα στην πρωτοπόρο της κατάταξης. Βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και στη συνέχεια είδε την αντίπαλό της να έχει και δοκάρι. Προσπάθησε να δείξει κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απείλησε όμως ιδιαίτερα και λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα.

Κάπως έτσι, μετράει 18 βαθμούς και είναι στο -3 από την πρώτη εξάδα της κατάταξης. Αποδίδει καλύτερα όποτε αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, όπου ηττήθηκε μια φορά σε επτά φετινά αντίστοιχα παιχνίδια, στα οποία είχε ακόμη τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του ο Αλεξάντερ Λούντβιγκ, θα δώσει και πάλι το παρόν απόψε. Εκτός μάχης τέθηκε ο Ματέι Ντέλατς,που τραυματίστηκε κόντρα στη Νόρντζελαντ και θα επιστρέψει μετά τη χειμερινή διακοπή. Στο ίδιο ματς αποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκόμεζ, θα εκτίσει απόψε.

Χόρσενς Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΝΤΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Κοπεγχάγη, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 51ο λεπτό, για να δεχθεί και δεύτερο στο 72′ .

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Ράντερς, στα οποία και απέσπασε μόλις ένα βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ υποδέχθηκε την Κοπεγχάγη, από την οποία και ηττήθηκε με 0-2.

Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν ήταν ικανή να αποσπάσει κάτι το θετικό. Ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του δευτέρου. Είχες κάποιες καλές στιγμές στη συνέχεια, όμως αντί να φέρει το ματς στα ίσα, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, για να μείνει με άδεια χέρια.

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της ήττα,μετά και από εκείνη κόντρα στη Νόρντζελαντ (0-2 εντός). Διατηρείται ωστόσο εντός της πρώτης τριάδος. Ηττήθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας επικρατήσει και στα τέσσερα που είχαν προηγηθεί τη φετινή σεζόν.

Δίνει και πάλι το παρόν στην αποστολή της ομάδας για το αποψινό παιχνίδι, ο Νικολάι Μπροκ-Μάντσεν. Δεν έχουν αναφερθεί πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Ράντερς Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χόρσενς – Ράντερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ