* 15η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Γκόρνικ μετρά τρεις σερί νίκες επί της Βίτζεβ.

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Βάρτα Πόζναν.

Την Κυριακή στο Πόζναν έφερε ένα τρομερά σπάνιο για την ίδια αποτέλεσμα, δεν είναι ομάδα που συνηθίζει να φέρνει “λευκές” ισοπαλίες. Βέβαια το 0-0 με την Βάρτα ήταν μαγική εικόνα, αφού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν, παρότι το ματς είχε μόλις 14 τελικές!

Στο φινάλε του ημιχρόνου η Γκόρνικ βγήκε σε κόντρα από κόρνερ με δύο εναντίον μόνο του τερματοφύλακα για να αστοχήσει ο Οκουνούκι! Απάντησε η Βάρτα με δύο ευκαιρίες σε φορτωμένη περιοχή και αποκρούσεις αμυνόμενων, στις καθυστερήσεις του ματς επιθετικός της Γκόρνικ αστόχησε με το κεφάλι από τα δύο μέτρα!

Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Γκάουλ μετά από τρεις σερί ήττες με 9 γκολ παθητικό, παραμένει πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες που υπήρχαν πριν την σεζόν.

Συμπλήρωσε κάρτες ο στόπερ Πάλουζεκ, παραμένει εκτός ο τραυματίας στόπερ Γιανίτσκι.

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΤΖΕΒ ΛΟΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Μιέντζ Λέγκνικα. Το γκολ του Παβλόφσκι στο 8ο λεπτό έκρινε το παιχνίδι.

Αναμενόταν εξ αρχής η Βίτζεβ να μην κινδυνεύσει με άμεσο υποβιβασμό και λόγω ρόστερ και λόγω “βάρους” φανέλας, αλλά αυτό που κάνει η ομάδα του Νιετζβιέτζ πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου δεν το περίμενε κανείς! Έχει πάρει φόρα και δεν σταματά, την προηγούμενη Παρασκευή έκανε 5η νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της και προσπέρασε στην 2η θέση της Ekstraklasa!

Μπήκε με ορμή στο ματς απέναντι στην ουραγό Μιέντζ, προηγήθηκε νωρίς με σουτ εκτός περιοχής, ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες πριν το 20λεπτο για να “καθαρίσει” γρήγορα τη νίκη. Είχε φάσεις στο κλείσιμο του πρώτου και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τις έχασε κι αυτές για να αγχωθεί στο τελευταίο 20λεπτο. Την πίεσε η Μιέντζ, την απείλησε αρκετά, αλλά ήταν και αυτή άστοχη.

Ο κόουτς Νιετζβιέτζ συνεχίζει το τροπάριο ότι ο στόχος είναι η παραμονή, αλλά γρήγορα θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ομάδα του είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό.

Παραμένει εκτός για 6ο σερί παιχνίδι ο χαφ Νούνιες, τραυματίας και ο αναπληρωματικός κίπερ Βράμπελ.

ΒΙΤΖΕΒ ΛΟΤΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Γκόρνικ Ζάμπρζε – Βίτζεβ Λοτζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ