14η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίστολ Ρόβερς με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Έβανς με πέναλτι στο 76’.

Ακόμα μία ήττα για την Μίλτον Κέινς Ντονς που δεν έπεισε καθόλου με την εικόνα της. Ελάχιστες οι ευκαιρίες που δημιούργησε σε όλο το ματς, δεν κατάφερε να απειλήσει με καμία από αυτές, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, με την άμυνά της να είναι σταθερή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά εν τέλη να υποκύπτει από την άσπρη βούλα.

Πολύ δύσκολη αναμέτρηση σήμερα για εκείνη, με την εικόνα της να μην πείθει σε καμία περίπτωση το τελευταίο διάστημα. Παρά πολλά προβλήματα αμυντικά, μοιάζει ανίκανη να βρει λύσεις, έστω και περιστασιακά ώστε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και πλέον δίνει μάχη στην επικίνδυνη ζώνη. Δυστυχώς για εκείνη οι πολλές αποχωρήσεις το καλοκαίρι την αποδυνάμωσαν σημαντικά και όχι μόνο την έβγαλαν εκτός διεκδίκησης ανόδου, αλλά όπως φαίνεται θα παλέψει για να μείνει και στην κατηγορία αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά.

Μίλτον Κέινς Ντονς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Δώρο* Εκπληξη ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΙΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Άκρινγκτον, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ένις στο 24’ και το 2-0 ο Κόσγκροβ στο 63’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χάρντι στο 90+3’.

Ασταμάτητη η Πλίμουθ, ξεπέρασε πολύ εύκολα και το εμπόδιο της Άκρινγκτον, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ανοιχτό ματς με γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, αλλά μόνο εκείνη ήταν αποτελεσματική, παίρνοντας προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ σταθερή, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της, παρά τις αρκετές προσπάθειες των φιλοξενούμενων.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει και έχει μεγάλη ευκαιρία να το πετύχει απέναντι σε μια Μίλτον Κέινς Ντονς που έχει αρκετά προβλήματα. Μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τις αστάθειες που έχει αμυντικά, φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα και τη διαφορά που έχει αποκτήσει. Συνεχίζει την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρσι, όμως μένει να δούμε να θα υπάρξει συνέχεια, αλλά και τι αντίδραση θα βγάλει ύστερα από την πρώτη της ήττα, όταν και αν φυσικά έρθει αυτή.

Πλίμουθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

ΜΚ Ντονς – Πλίμουθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ