Η Πρέμιερ παίρνει τον τζίρο, πέφτει άσος στην Κολομβία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα παιχνίδια για τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συγκεντρώνουν και αυτό το Σάββατο (01/10) το ενδιαφέρον. Με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α, Λα Λίγκα και Μπουντεσλίγκα μεταξύ άλλων. Ας τσεκάρουμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην Α’ Κολομβίας, σημείο βρίσκεται σε πτώση στο ματς Κορτουλουά – Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα. Από το 2.88 ο άσος έχει κατέβει στο 2.05.

Περνάμε στην αγγλική Νάσιοναλ Λιγκ και το παιχνίδι Σόλιχαλ Μουρς – Μπρόμλεϊ, όπου πέφτει το διπλό. Ειδικότερα, από το 4.50 έχει πια αγγίξει το 3.20.

Και στην Α’ Χιλής και τον αγώνα Κουρικό Ουνίδο – Ντεπόρτες Τολίμα υποχωρεί σημείο. Αυτό είναι το διπλό, αφού η νίκη των φιλοξενούμενων από απόδοση 6.50 έχει φτάσει 5.25.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ κλέβει και σήμερα την παράσταση και όπως είναι λογικό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο τζίρο. Έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 707.503€ στο ματς Λίβερπουλ – Μπράιτον, με το 66,28% να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Και η αναμέτρηση Μαγιόρκα – Μπαρτελόνα για τη Λα Λίγκα είναι δημοφιλής. Στα 131.709€ ανέρχεται ο τζίρος της και το 72,10% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Το παιχνίδι της Σέριε Α Ίντερ – Ρόμα επίσης ξεχωρίζει, καθώς 88.333€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Εξ αυτών, το 44,77% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 14:00