*Πρώτος γύρος στο κύπελλο Κύπρου. Πρόκειται για μονή αναμέτρηση και σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Under 2.5 και τα δυο συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Πάφο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο στο 89′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ένωση Παραλιμνίου, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (2-0 εντός). Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά φιλοξενήθηκε από την Πάφο, για το πρωτάθλημα, στην έδρα της οποίας υπέστη βαριά ήττα με 3-0. Κατώτερη των προσδοκιών, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της γηπεδούχου, απείλησε ελάχιστα με πιο σημαντική φάση το σουτ του Βουτσένοβιτς στο φινάλε του ημιχρόνου και δικαίως έμεινε με άδεια χέρια. Τέταρτη ήττα σε έξι παιχνίδια, έχοντας παράλληλα και δυο νίκες. Συνολικά τέσσερις φορές έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, αλλά ποτέ δεν κατέκτησε το τρόπαιο. Πέρυσι, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Εθνικό Άχνας, με δυο ήττες (1-0 εκτός, 0-4 εντός). Ανάσες θα πάρουν αρκετοί βασικοί παίκτες. Την πρώτη τους συμμετοχή για φέτος αναμένεται να πραγματοποιήσουν ο πορτιέρο Παναγιώτου και ο αμυντικός Λέβι.

Ένωση Παραλιμνίου Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη ΜΕΑΠ Νήσου, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 28ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται από την πλευρά της η Ολυμπιάς Λυμπιών, μετά και από εκείνη κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης (1-2 εντός). Το Σάββατο, φιλοξενήθηκε από τη ΜΕΑΠ Νήσου, για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0, δεχόμενη το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας. Έφτασε έτσι τις τρεις ήττες μετά και τις τέσσερις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, έχοντας και μια νίκη. Στο περσινό κύπελλο, έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο, μετά και την ήττα 3-1 από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ολυμπιάς Λυμπιών Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ένωση Παραλιμνίου – Ολυμπιάς Λυμπιών στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ