21η αγωνιστική

*Σε ουδέτερη τοποθεσία, στην πόλη Ντατόνγκ.

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΧΕΜΠΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Νταλιάν, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο 13′, αλλά έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Δεν άντεξε πολύ, δεχόμενη το 2-1 σε κρίσιμο χρονικό σημείο (43′). Ανύπαρκτη στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν, δίχως όμως να βρίσκουν περισσότερα γκολ. Έτσι, το 2-1 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Ενδέκατη συνεχόμενη ήττα για τη Χεμπέι. Παίζοντας ουσιαστικά όλη τη χρονιά με την ομάδα νέων, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -14 από την απευθείας σωτηρία, χωρίς ουσιαστικές ελπίδες. Με ovver2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 13 από τις 18 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τιμωρημένος ο Ξου. Αμφίβολος ο Γιου Ζανγκ.

Χεμπέι Στατιστικά

*7 συνεχόμενα over2.5 γκολ.

*Έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΚΑΝΓΚΤΖΟΥ ΜΑΙΤΙ ΛΑΙΟΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς:  Άνετη εκτός έδρας νίκη με 1-4 επί της Γουχάν, την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ (1-0 στο 4′), αλλά έβγαλε αντίδραση, κυριαρχώντας στο υπόλοιπο του 1ου ημιχρόνου, φτάνοντας στην ανατροπή, με το δείκτη του σκορ να δείχνει 1-3 στο 45′! Κλείστηκε στα καρέ της στο β’ μέρος για να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και το κατάφερε, παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κανγκτζού, έχοντας σκοράρει 4 γκολ και στις δύο. Βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και τη 16η Κουανγκτσόου Έβεργκραντ. Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 12 από τις 18 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Κανγκτζού Μάιτι Λάιονς Στατιστικά

*G/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΕΜΠΕΙ – ΚΑΝΓΚΤΖΟΥ ΜΑΙΤΙ ΛΑΙΟΝΣ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ