*13η αγωνιστική

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ολνταμ ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Ρέξαμ, παρόλο που προηγήθηκε με τον Φόντοπ – Τάλουμ στο 26’, ούσα καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο δεύτερο η αντίπαλος της βελτιώθηκε εξαιρετικά και δεν άντεξε ως το τέλος, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Τόζερ στο 85’, χάνοντας τελικά με πέναλτι του Μάλιν στο 96ο λεπτό.

Η Ολνταμ πάλεψε πολύ, πλησίασε σε μία πολύ μεγάλη νίκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Ρέξαμ, με δύο γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά και ενώ προηγούταν από το πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, τέταρτη στους πέντε τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχει πετύχει και μία από τις τρεις νίκες της στο πρωτάθλημα, με τις δύο εξ αυτών στο γήπεδό της.

Είναι ακόμη σχετικά χαμηλά, στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 17η θέση, ενώ είναι σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού μόνο ο αμυντικός Χόγκαν.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα over 2,5

*Εχει 6/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 5/6 G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 4/6 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΑΝΘΟΡΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σκάνθορπ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Τορκί, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Μάρτιν στο 4’, ισοφαρίζοντας με τον Μπίστιν στο 49’, ενώ προς το τέλος λίγο έλειψε και να πάρει τη νίκη.

Η Σκάνθορπ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Τορκί, με αυτήν να είναι η τρίτη της ισοπαλία στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες που παραμένει αήττητη. Ακόμη πάντως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από την έδρα της, φέρνοντας δύο σερί ισοπαλίες στους πιο πρόσφατους, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Συνεχίζει να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με δύο ομάδες που είναι εκτός αυτής. Όλα αυτά έχοντας στον πάγκο της ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Τόνι Ντόους, με τον οποίο παρουσιάζεται ελαφρώς βελτιωμένη.

Θα λείψει σίγουρα ο τραυματίας μέσος Χάλαμ και πιο πρόσφατα τραυματίστηκαν ο αμυντικός Ντάνιελ,  ο επιθετικός Κάρβερ που θα λείψουν επίσης.

Σκάνθορπ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα G/G

*Εχει 3/5 under 2,5 εκτός έδρας

Ολνταμ – Σκάνθορπ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ