*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: CSA – Γκρέμιο 1-1

ΓΚΡΕΜΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γκρέμιο έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Σαμπάιο Κορέα, δεχόμενη το πρώτο τέρμα από τον Ραφαέλ Βίλα στο 17’. Και νόμισε πώς ισοφάρισε, αλλά το τέρμα της ακυρώθηκε από το VAR, με τον Γκάμπριελ Ποβέντα στο 57’ να κάνει το 2-0 για την αντίπαλο της, καταφέρνοντας απλά να μειώσει με τέρμα από τον Ελκεσον στο 82’.

Η Γκρέμιο έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Σαμπάιο Κορέα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά φέτος πώς είναι από τις πλέον κλασσικές ομάδες έδρας της κατηγορίας, αφού στο γήπεδό της έχει τρεις σερί νίκες, 10 στα 12 τελευταία παιχνίδια εκεί, όπου έχασε μόνο από την Ιτουάνο!

Είναι πάντα εντός πρώτης τετράδας και θέσεων ανόδου και τα άλλα αποτελέσματα την κράτησαν στην 2η θέση, διατηρώντας ακόμη μία μικρή απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +5 συγκεκριμένα, από την 5η θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο.

Εξακολουθούν να λείπουν λόγω τραυματισμού οι μέσος Μπενίτεζ, Καμπάζ και οι επιθετικοί Φερέιρα, Ζάντερσον, ενώ χτύπησε πάλι και θα λείψει ο αμυντικός Κάνεμαν. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Εντιλσον (ΑΜ), Μπρούνο Αλβες (ΑΜ), Λούκας Λέιβα (ΜΕ), Ντιόγκο Μπαρμπόσα (ΑΜ) και από ξεκούραση οι δύο 37χρονοι της ομάδας, Τζερομέλ (ΑΜ), Ντιέγκο Σόουζα (ΕΠ).

Γκρέμιο Στατιστικά

*Εχει έξι σερί αγώνες με 2-3 γκολ, 12/16 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 12/24 over 2,5 εντός έδρας, 8/16 στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά με 7/8 στα πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

CSA ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η CSA έχασε 1-2 εντός έδρας από την Γκουαρανί, αν και προηγήθηκε με τον Οσβάλντο στο 17’. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ισάκε στο 27’ και έχασε με τέρμα του Γιούρι στο 47’, καθώς δεν κατάφερε να ισοφαρίσει η ίδια, αν και είχε ευκαιρίες και ένα δοκάρι.

Η CSA ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Γκουαρανί, σε έναν αγώνα έξι βαθμών σχετικά με την παραμονή, με αυτήν να είναι η δεύτερη ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες, έχοντας πετύχει μόνο μία νίκη σε αυτό το διάστημα. Και μακριά από την έδρα της έχει νικήσει μόνο τη Βίλα Νόβα, χωρίς να έχει νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες, με τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Βρέθηκε πάλι εντός ζώνης υποβιβασμού, εξακολουθώντας να είναι σε απόσταση βολής, στο -1, από την θέση παραμονής.

Εχει πάρα πολλές απουσίες ξανά, αφού εκτός των μακροχρόνια τραυματιών αμυντικών Σέντρικ, Ερνάντες, του μέσου Γουίλιαμ και του επιθετικού Κλέιτον, χτύπησαν και θα λείψουν και οι αμυντικοί Γουέρλεϊ, Ντιέγκο Ρενάν, οι μέσοι Τζεοβάνε, Γιαν Ρολίμ και οι επιθετικοί Λούκας Μπαρτσέλος, Ελτον, Οσβάλντο.

CSA Στατιστικά

*Εχει 7/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 21/28 under 2,5 εκτός έδρας, 12/16 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 17/28 N/G εκτός έδρας, 11/16 στο πρωτάθλημα.

Γκρέμιο – CSA στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ