*5η αγωνιστική.

*9/9 νίκες μετρά ο Άρης Λεμεσού κόντρα στον Ακρίτα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης!

ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ανόρθωση. Το 0-1 στο 48’, το 1-1 ήρθε τρία λεπτά αργότερα με αυτογκόλ. Απ’ το 7’ με δέκα παίκτες ο Ακρίτας!

Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε ο Ακρίτας την περασμένη αγωνιστική, στάθηκε όρθιος στο εκτός έδρας ματς με την Ανόρθωση. Παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο απ’ το 7’, διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις, μάλιστα προηγήθηκε στο 48’! Ισοφάρισε άμεσα η Ανόρθωση και πίεσε πάρα πολύ στη συνέχεια, έβγαλε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε Πάφο (0-4) και Νέα Σαλαμίνα (2-1 εκτός), στην πρεμιέρα ο Ακρίτας πήρε άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα, εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ομόνοια (1-0). Παραμένει εκτός ο αμυντικός Κόρατς.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 3/4 φετινά παιχνίδια του.

*Σκόραρε σ’ όλα τα φετινά ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Καρμιώτισσα. Στο 6’ το 0-1, στο 77’ το 0-2, μείωσε στο φινάλε ο Άρης. Με δέκα παίκτες απ’ το 75’ ο Άρης.

Σε καλό σημείο ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Άρη, καθώς είχε τον χρόνο να διαχειριστεί την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Καρμιώτισσα. Δεν πήγε τίποτα καλά, δεν κατάφερε να επιβληθεί, έκανε πολλά λάθη και μοιραία ο αντίπαλος βρήκε ευκαιρίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (0-1 εκτός), ΑΕ Λεμεσού (2-1 εντός) και Ολυμπιακό Λευκωσίας (5-0 εντός). Ανεβάζει ρυθμό ο επιθετικός Τζαβέ, έτοιμος για ενδεκάδα ο Αλεξάντερ Κοκόριν, ξανά εκτός οι Γιαντάλ και Μονέ-Πακέ, αμφίβολος ο Στεπίνσκι, τιμωρημένος ο Γιαγκό.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 3/4 φετινά παιχνίδια του.

*Σκόραρε σ’ όλα τα φετινά ματς.

Ακρίτας – Άρης Λεμεσού στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ