*Προκριματική φάση του Euro U19 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον Ελίτ γύρο, όπως και η καλύτερη τρίτη στο σύνολο αυτών.

*Οι αναμετρήσεις του 9ου ομίλου διεξάγονται στη Δανία.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΔΑΝΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον του Μαυροβουνίου Κ19 με σκορ 6-1, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το 1-0 ο Μπόντεργκααρντ στο 3’ και το 3-0 ο Κρίστενσεν με δύο δικά του γκολ στο 8’ και το 27’. Το 4-0 πέτυχε ο Ντόργκου στο 37’, με τον Χόρνεμαν να γράφει το 5-0 στο 53’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με το πέναλτι του Ντζουκάνοβιτς στο 67’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λινγκ στο 79’.

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Δανία Κ19 που είχε τον έλεγχο του ματς από την αρχή, μην αφήνοντας καθόλου τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν στις ευκαιρίες που δημιουργούσε και στα γκολ που στη συνέχεια πέτυχε. Αποτελεσματική μεσοεπιθετικά, καθώς και ασταμάτητη, δείχνοντας μόνο λίγη αδράνεια στην επανάληψη, όπου υπέκυψε και σε λάθος, δεχόμενη γκολ από την άσπρη βούλα.

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στον όμιλο έχει σήμερα, αρκεί να καταφέρει να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Αγγλίας Κ19. Έχει το πλεονέκτημα να αγωνίζεται εντός έδρας, έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στις περισσότερες αναμετρήσεις της μπροστά στο κοινό της, καθώς βρίσκει δίχτυα ασταμάτητα, όμως δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις στις οποίες δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, με αποτέλεσμα σε κάποιες από αυτές να το έχει πληρώσει. Είναι παρ’ όλα αυτά σε πολύ καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από δύο διαδοχικές και σχετικά εύκολες νίκες.

Δανία Κ19 Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΓΓΛΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γεωργίας Κ19, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Πρωταγωνιστής ήταν ο Πέρκινς που πέτυχε χατ-τρικ (9’, 19’, 42’), ενώ παράλληλα και ο Κανονίρ σκόραρε δύο γκολ (51’, 90+4’). Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε και ο Φόρσον στο 58’, με το τελικό σκορ να γράφει 6-0.

Ακόμα μία καλή εμφάνιση και ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για την Αγγλία Κ19. Είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση την παραβίαση της εστίας της, την ώρα που εκείνη έβρισκε δίχτυα με το τσουβάλι τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει, έχοντας μπροστά της μια αρκετά δυνατή αντίπαλο. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις εύκολες νίκες που κατάφερε να αποσπάσει στις τελευταίες αγωνιστικές και κοιτάζει φυσικά το να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου, καθώς αυτή τη στιγμή το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ την έχει βάλει σε θέση «οδηγού». Γνωρίζει πως δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα, αφού η αντίπαλός της είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες μεσοεπιθετικά, όμως κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι αμυντικά και αυτό είναι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Αγγλία Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Δανία Κ19 – Αγγλία Κ19 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ