12η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μόρκαμ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Βέιρ στο 12’ και το 1-1 ο Λάνκεστερ στο 32’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κνιμπς στο 87’.

Δεύτερη σερί νίκη για την Κέμπριτζ, κάνοντας μια ακόμα καλή εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε δυνατά στο ματς και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Έχει ανεβασμένη ψυχολογία και επιστρέψει στις εντός έδρας εμφανίσεις μετά από περίπου δύο εβδομάδες, θέλοντας να διατηρηθεί στο δρόμο των νικών. Φαίνεται να βρίσκει και πάλι ρυθμό, σκοράρει με συνέπεια, αλλά θα πρέπει να προσέξει αρκετά την αμυντική της λειτουργία, καθώς συνηθίζει να δέχεται εύκολα γκολ. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ματς, καθώς βρίσκει μπροστά της μία από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρσι από τη Τσάμπιονσιπ και ψάχνουν φυσικά την άμεση επάνοδό τους στη 2η κατηγορία της χώρας. Μοναδική απουσία παραμένει ο μακροχρόνια τραυματίας Τζόμπι.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουίκομπ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Μεχμέτι στο 15’ και το 1-1 ο Χάριχεϊν στο 72’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάριχεϊν με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 86’.

Επέστρεψε στις νίκες η Ντέρμπι, κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στη Γουίκομπ. Δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, καθώς αύξησε την πίεσή της και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά και με αρκετή ξεκούραση λόγω της αναβολής της αναμέτρησης του Σαββάτου, θέλει σήμερα να πάρει ακόμα μία νίκη. Είχε το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του σημερινού αγώνα και παρά το δύσκολο έργο που θα έχει, η ποιότητά της είναι τέτοια που μπορεί να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο αμυντικό της κομμάτι, αφού όσο εύκολα σκοράρει η αντίπαλός της, άλλο τόσο δέχεται κι εκείνη γκολ. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Άνανγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Σμιθ.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κέμπριτζ – Ντέρμπι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ