*Προκριματική φάση του Euro U19 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον Ελίτ γύρο, όπως και η καλύτερη τρίτη στο σύνολο αυτών.

*Οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου διεξάγονται στην Ελβετία.

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία νίκη στην έδρα της Ελβετίας Κ19 (0-5, 2-0).

ΤΣΕΧΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ανδόρας Κ19, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το 1-0 ο Μάσεκ στο 25’ και το 2-0 πέτυχε ο Μπέραν στο 55’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κουμπρ στο 64’.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, παίρνοντας εύκολη νίκη κόντρα στην Ανδόρα Κ19. Μπήκε δυνατά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, πίεσε έντονα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη θέλησε να «καθαρίσει» το ματς και το πέτυχε αρκετά εύκολα, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα σε ακόμα δύο περιπτώσεις.

Συνέχεια με νίκη θέλει να δώσει απέναντι σε μια αρκετά δυνατή, αλλά πεσμένη ψυχολογικά Ελβετία Κ19. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας και με νίκη σήμερα θέτει υποψηφιότητα για την κορυφή του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φυσικά γνωρίζει πως δεν θα είναι το ίδιο εύκολο το σημερινό ματς, όμως δεν κουράστηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Ανδόρα Κ19 και αυτό μπορεί να φανεί κομβικό στην εξέλιξη του αγώνα.

Τσεχία Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΒΕΤΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ελλάδας Κ19, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το 0-1 ο Σπυράκος στο 21’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Κούτσιας στο 85’.

Η αναποτελεσματικότητα κόστισε, δεχόμενη την ήττα από την Ελλάδα Κ19. Μπήκε νωθρά στο ματς και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παρά το γεγονός ότι αύξησε την πίεσή της στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να διαπεράσει τη συμπαγή και σταθερή άμυνα της αντιπάλου της. Στα τελευταία λεπτά ανέβασε τις γραμμές της και άφησε πολλούς κενούς χώρους, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βρουν και δεύτερο γκολ.

Απογοητευμένη μετά το αρνητικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, θέλει να βγάλει άμεσα αντίδραση απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, αυξάνοντας τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ούτε το σημερινό ματς για εκείνη, ενώ αναμένεται να είναι αρκετά πιο κουρασμένη από την αντίπαλό της, καθώς είχε πιο δύσκολο ματς.

Ελβετία Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τσεχία Κ19 – Ελβετία Κ19 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ