2η αγωνιστική

*Προκριματική φάση του Euro U19 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον Ελίτ γύρο, όπως και η καλύτερη τρίτη στο σύνολο αυτών.

*Οι αγώνες του 2ου ομίλου διεξάγονται στη Βουλγαρία.

*Η Βουλγαρία επικράτησε και στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στο Λουξεμβούργο, στα οποία σημειώθηκε και Over 2.5.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 0-1 επί του Αζερμπαϊτζάν, για τα προκριματικά του Euro U19 2023. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στογιάνοφ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά κόπων και βασάνων, η Βουλγαρία κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της στα προκριματικά. Στην πρεμιέρα της, η ομάδα του Άνγκελ Στόικοφ αντιμετώπισε το Αζερμπαϊτζάν, του οποίου και επικράτησε με 0-1. Τα βρήκε αρκετά σκούρα και για να αποφύγει πιθανή απώλεια χρειάστηκε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς. Ούσα η οικοδέσποινα του ομίλου δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως και τώρα έχει την ευκαιρία να δείξει κάτι καλύτερο απέναντι στο σαφώς κατώτερο ποιοτικά Λουξεμβούργο.

Βουλγαρία U19 Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 4-4 με την Τουρκία, για τα προκριματικά του Euro U19 2023. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Ελσάν (4′, 13′) και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (23′, 38′, πεν. 62′), βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τους Ελσάν (68′) και Άλβες Ροντρίγκες (πεν. 73′). Λίγο αργότερα όμως δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα.

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στην πρεμιέρα του το Λουξεμβούργο. Την Τετάρτη, αντιμετώπισε την Τουρκία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4. Κοίταξε στα μάτια την πολύ πιο ποιοτική του αντίπαλο και εκμεταλλευόμενο τα αμυντικά της κενά, κατάφερε να βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι έβαλε τέλος στο σερί των εννέα ηττών, φτάνοντας παράλληλα τα 18 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-3-15). Κέρδισε τελευταία φορά το 2015, προφανώς δεν έχει στόχο στον όμιλο, θέλει απλά να είναι ανταγωνιστικό.

Λουξεμβούργο U19 Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

Βουλγαρία U19 – Λουξεμβούργο U19 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ