*Φιλική αναμέτρηση

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει τέσσερις φορές στο παρελθόν με την Αργεντινή να έχει ισάριθμες νίκες.

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στο «Red Bull Academy», στο Ν. Τζέρσεϊ των ΗΠΑ

ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Τζαμάικα έφερε 1-1 με το Κατάρ, σε ουδέτερο έδαφος, αν και προηγήθηκε με το Φλέτσερ στο 70’, δεχόμενη την ισοφάριση στο 83’ από τον Καλίντ Μουνίρ Μαζίντ.

Η Τζαμάικα έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο μήνα, όταν και έπαιξε ένα φιλικό με το Κατάρ, φέρνοντας 1-1 και πλησιάζοντας πολύ κοντά και στη νίκη, αφού δέχθηκε την ισοφάριση προς τα τελευταία λεπτά. Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, με δύο ισοπαλίες, ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις της έχουν να κάνουν με το Nations League Βορείου και Κεντρικής Αμερικής, οι οποίες ξεκινούν πάλι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο αμυντικός Κινγκ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει βίζα και αναμένεται να απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ χτύπησε και ο αμυντικός Λέιχ που έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φόστερ (Γουότερχαουζ), Μπαρνς (ΚΠΡ), Γουέιτ (Πίτσμπουργκ) Αμυντικοί: Ντάνιελ Λόου (Ιντερ Μαϊάμι), Μαριάπα (Μακάρθουρ), Τόπεϊ (Μάουντ Πλέσαντ), Κινγκ (Καβαλίερ), Τόμας (Γουάτερχαουζ), Μπράουν (Βανκούβερ), Λατιμποντιέρε (Σουόνσι), Μπελ (Λούτον) Μέσοι: Μόρισον (Ουάσινγκτον), Τζόνσον (Πρέστον), Ριντ (Φούλαμ), Λάμπερτ (Φοίνιξ), Στιούαρτ (Μπλάκπουλ), Ράσελ (Χάντερσφιλντ) Επιθετικοί: Γκρέι (Αρης), Μπέιλι (Αστον Βίλα), Αντόνιο (Γουέστ Χαμ), Πάρις (Ντιναμό Κιέβου), Τζαμάλ Λόου (Μπόρνμουθ), Νίκολσον (Σπάρτακ Μόσχας)

Τζαμάικα Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Αργεντινή κέρδισε 3-0 σε ουδέτερο έδαφος τις Ονδούρας, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 16’ να ανοίγει το σκορ, ο Μέσι στο 45’ με πέναλτι πέτυχε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 69’.

Η Αργεντινή κέρδισε τις Ονδούρας με 3-0 επί αμερικανικού εδάφους, όπου αγωνίζεται και σήμερα, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό της σερί, αφού είναι αήττητη από το 2019 και την ήττα με 2-0 από την Βραζιλία για το Κόπα Αμέρικα. Από τότε έχει παίξει 34 επίσημα και φιλικά παιχνίδια και έφερε 12 ισοπαλίες, με 22 νίκες.

Απόψε παίζει το προτελευταίο φιλικό της ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ, στο οποίο αρκετοί πλέον την θεωρούν ως ένα από τα φαβορί. Μάλιστα ένας αλγόριθμος που προέβλεψε σωστά τους δύο τελευταίους νικητές Παγκοσμίων Κυπέλλων, προέβλεψε δική της κατάκτηση φέτος!

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Ρούλι (Βιγιαρεάλ) – Αμυντικοί: Ακούνια (Σεβίλλη), Πετσέλα (Μπέτις), Μοντιέλ (Σεβίλλη), Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μεντίνα (Λανς), Οταμέντι (Μπενφίκα), Λ. Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Πέρεζ (Ουντινέζε), Ρομέρο (Τότεναμ), Ταλιαφίκο (Λυών) Μέσοι: Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λο Σέλσο (Τότεναμ), Γκόμεζ (Σεβίλλη), Αλμάντα (Ατλάντα), Φερνάντεζ (Μπενφίκα), ΜακΆλιστερ (Μπράιτον), Ν. Γκονζάλεζ (Φιορεντίνα), Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Παρέδες (Γιουβέντους), Ροντρίγκεζ (Μπέτις) – Επιθετικοί: Λ. Μαρτίνεζ (Ίντερ), Ντιμπάλα (Ρόμα), Ανχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άλβαρεζ (Μάντσεστερ Σίτι), Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Χοακίν Περέα (Ιντερ).

Αργεντινή Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G

*Εχει τρία συνεχόμενα over 2,5

Τζαμάικα – Αργεντινή στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ